Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch På svenska

miercuri, 20 februarie 2013

Şoc! Titanicul pleacă din nou la drum! Care sunt misterele noii curse? Va avea, Doamne fereşte, aceeaşi soartă?Îndrăgostiţi de filmul „Titanic”, chinezii vor plăti până la 1 milion de dolari ca să se îmbarce pe vasul Titanic.

 
 În aprilie 2012, multimilionarul australian Clive Palmer a hotărât să construiască Titanic II, un vas identic cu cel naufragiat în 1912.
Vasul „de nescufundat” se va construi în China şi de astă dată se zice că nu s-ar mai scufunda. Criticii iniţiativei de a pune din nou la drum un vas identic cu Titanicul, pe acelaşi traseu, spun că ar fi un proiect stupid. „Titanic II e construit de chinezi... Ce stupiditate! Vreţi să retrăiţi acelaşi sfârşit?”, scrie „The Hollywood Reporter”. Potrivit lui Palmer şi al asociaţilor i, 40.000 de persoane, dintre care 35% chinezi, vor deja să fie pasageri pe noul pachebot identic cu cel pierdut. Magia cinema-ului i-a făcut să uite tragedia. Blue Star Line a anunţat că Titanic II va pleca pe acelaşi traseu, din Southampton în direcţia New York, în 2016, cum a făcut şi Titanicul în 1912. Costul îmbarcării ajunge la 1 milion de dolari de persoană. Directorul societăţii CSC Jinling Shipyard, Gebiao, a dezvăluit la Hong Kong că întreprinderea sa e pregătită pentru a construi Titanic II, încrezătoare în capacităţile de a construi acest pachebot de tristă faimă mondială şi doreşte ca pacheboturile chineze să-şi facă, astfel, intrarea pe piaţa intenţională. La 16 februarie, întreprinderea Blue Star a lui Clive Palmer a organizat o conferinţă de presă la Hong Kong pentru a anunţa ultimele progrese în construirea vasului Titanic II. Lucrările de construcţie vor dura 3 ani. Titanic II va avea aceeaşi mărime ca Titanicul original şi va avea 9 etaje cu 840 de camere. Pachebotul va fi echipat cu mai multe săli de gimnastică, piscine, biblioteci, restaurante, cabine de lux şi va avea 900 de membri ai echipajului şi 2.400 de pasageri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

StatisticiDisplay Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Intraţi în comunitatea Minuni Mistere

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...