Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 19 februarie 2013

Misterele filmului „Titanic”


Filmul „Titanic”, realizat în 1997 de regizorul american James Cameron, a fost cel mai scump din istorie. A costat 200 de milioane de dolari, dar a adus încasări de 2.000 de milioane de dolari şi a câştigat 11 premii Oscar. Filmul a fost scris, produs şi regizat de Cameron, care a dat dovadă de o imaginaţie şi un geniu cruciale după cum rezultă din pozele date publicităţii de Contexto.ar, prezentate mai jos.
iată cum s-a filmat
 Regizorul a clarificat misterul privitor la motivul pentru care personajul interpretat de Leonardo Dicaprio nu s-a salvat o dată cu cel de jucat de Kate Winslet.
Cameron a explicat că el (Jack) nu s-ar fi putut urca pe uşa pe care stătea ea (Rose), după naufragiu, ca să nu moară în apa îngheţată, fiindcă s-ar fi scufundat amândoi. Regizorul a ţinut să dezlege acest mister, fiindcă multă lume i-a reproşat că este ilogic faptul că numai Rose era urcată pe uşa de lemn, iar Jack rămâne în apă lângă ea. Povestea de dragoste interzisă dintre Rose şi Jack şi recrearea celui mai tulburător  accident maritimdin istorie, survenit la 15 aprilie 1912, în urma căruia au pierit mii de oameni, a dus la realizarea celui mai de succes film din toate timpurile. Filmul a lansat-o şi pe Kate Winslet, care până atunci nu era o actriţă cunoascută. James Cameron a rămas cu o mare dragoste pentru ocean, a vizitat epava Titanicului care zace pe fundul Titanicului, apoi a coborât cu un minisubmarin în Groapa Marianelor, cel mai adânc loc de pe pământ situat în Oceanul Pacific la 11.022 metri adâncime. El a fost convins încă din 2005 că „Titanicul” trebuie realizat în 3 dimensiuni şi în cele din urmă i-a reuşit visul, la împlinirea a 100 de ani de la scufundarea vasului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...