Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 20 mai 2013

De ce sunt din ce în ce mai multe masacre


”Avem de-a  face în prezent cu o generaţie de criminali” 

Fostul locotetent colonel Dave Grossman, citat de publicaţia suedeză "Aftonbladet", prevede un viitor sumbru pentru America. Conform spuselor acestuia, numărul masacrelor declanşate din cauza exceselor de nebunie vor creşte în viitorul apropiat în SUA.

 Motivul principal care stă la baza acestor masacre sunt nimeni altele decât jocurile violente pe calclulator. În prezent, sunt mulţi care sunt împotriva divertismentului pe bază de violenţă – mai ales în SUA.  Asociaţia
naţională a deţinătorilor de arme de foc (NRA) nu a stat mult pe gânduri şi a dat vina pe jocurile violente pentru masacrul care a avut loc anul trecut la Newtown.

 Dave Grossman
”Joacă GTA de la vârste fragede”

Un mare combatant în această privinţă este fostul locotenent colonel Dave Grossman care a scris cărţi precum  ”Stop teaching our kids to kill: A call to action against tv, movie and video game violence” (Încetaţi să-i învăţaţi pe copiii noştri aă ucidă: un apel la acţiune împotriva jocurilor violente pe televizor, a filmelor violente şi a jocurilor video) sau ”On killing: The psychological cost of learning to kill in war and society” (Despre crimă: consecinţele aduse de către dezvoltarea abilităţilor de a ucide în război şi societate)
Pe data de 14 mai, Grossman a susţinut un discurs la conferinţa de securitate Govsec din Washington şi a scos în relief modul cum va arăta viitorul Americii în cazul în care jocurile violente nu o să înceteze să mai influenţeze copiii.  
– „Această generaţie o să pună la cale masacre şi acasă şi la locul de muncă”,  aşa titrează publicaţia The Government Security News. „ În prezent avem de-a  face cu o generaţie de criminali, iar jocurile violente sunt cele care i-au format. Ei încep să se joace ”Grand theft auto” imediat ce împlinesc şase ani.

”Dovezi indubitabile”

Grossman,  care pe pagina sa web se declară fondatorul unei noi discipline ştiinţifice numite „killology” (de la cuvântul to kill – a ucide), consideră că SUA o să fie expuse la un atac nuclear într-un viitor apropiat, deoarece ţara nu tratează orice fel de pericol cu o mână de fier aşa cum ar trebui.  
Publicaţia The Government Security  notează că discursul lui Grossmans a fost destul de important, raţionamentul acestuia bazându-se pe nişte dovezi indubitabile.   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...