Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch På svenska

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

O comoară de miliarde de dolariUn fort din secolul XIX din nordul Indiei ar putea să fie gazda a unei comori de peste 1.000 de tone în valoare de miliarde de dolari.
Povestea provine de la un swami (învăţat-n.r.) hindus, Shobhan Sarkar, care susţine că spiritul regelui Rao Ram Baksh Singh i-a venit în vis şi i-a cerut să aibă grijă de masiva comoară ascunsă sub fort. Potrivit datelor istorice, Singh a fost spânzurat în 1857 în urma unei revolte împotriva forţelor cloloniale britanice. Poveşti despre comoara din acel loc au persistat ani de zile. Un studiu preliminar realizat la fort pare să arate prezenţa de metal la circa 20 de metri sub pământ. Dacă o comoară de miliarde de dolari se află acolo, ar putea fi una din cele mai mari descoperiri de acest fel de pe planetă. Fortul se află în satul
Daundiya Kheda din districtul Unna, Uttar Pradesh.La 4 iunie 1857, trupele lui Nana Sahib au zdrobit forţele britanice în Kanpur după care contingentul britanic a ajuns la Unnao. Soldaţii britanici au fugit şi s-au ascuns în templul Buxar după confruntarea cu Raja Rao Ram Singh. Raja a ordonat să fie arşi de vii în templu după ce au refuzat să iasă afară. Furios din cauza acestui incident, generalul Hope Grant l-a ademenit pe un discipol al lui, Chandi, şi l-a arestat. La 28 decembrie 1857 Raja Rao Ram Baksh Singh a fost spânzurat lângă un copac banyan la templul Shiva.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

StatisticiDisplay Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Intraţi în comunitatea Minuni Mistere

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...