Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 19 noiembrie 2013

Pe aceste insule splendide vă puteţi petrece momente unice de intimitate

   În prezent, cei care doresc să scape de stresul vieţii cotidiene şi dispun de resurse materiale preferă să plece pe o insulă exotică. Cu cât este mai pustie şi îndepărtată insula cu atât mai bine. 
Perla Belizelor, Caya Espanto este o staţiune de lux din Caraibe. Vilele luxoase oferă cazare pentru un număr de 18 de turişti. Insuliţa se află în apropiere de a doua mare barieră de corali din lume.
   Condiţii exlucisve de lux şi intimitate ne pot oferi  insulele private.  Pe astfel de insule vă veţi petrece
concediul departe de masa de turişti cu care eraţi obişnuiţi. Veţi fi precum o variantă modernă de Robinson Crusoe şi veţi beneficia de nişte adevărate condiţii de lux precum vile opulente, spa şi un personal care vă va îndeplini toate dorinţele. Pe o astfel de insulă privată veţi fi tratat precum un rege.
De asemenea şi insula Toberua aparţine de insulele Fiji. Pe această insulă se pot caza până la 30 de turişti care vor putea să se bucure de vilele de lux şi de viaţa multicoloră subacvatică care poate fi privită prin marea limpede ca şi cristalele.  


     Noua carte cu ilustraţii apărută, „Cool Private Island Resorts – The World's 101 Best Private Islands“ prezintă 101 de insule private , una mai fermecătoare decât cealaltă.
Concediu în paradis: 25 de colibe tradiţionale cu un interior luxuriant vă oferă insula Laucala din Fiji. Aici vă aşteaptă o mare clară ca şi cristalele şi plaje cu un nisip deosebit de fin.
     Un exemplu ar fi complexul de lux de 5 stele Cayo Espanto de pe insulele Belize. Aici, vilele de lux oferă cazare pentru maxim 18 clienţi, iar serile călduroase din Caraibe le veţi savura din plin pe un şezlong  cu ţînându-vă picioarele pe nisipul alb ca zăpada.
     Insula North Island din Seychelles se alătură fără îndoială celor mai cunoscute insule private. Pe lângă prinţul William şi ducesa Catherine, şi-au mai petrecut acolo luna de miere şi prinţesa suedeză Madeleine împreună cu bancherul Chris O’ Neill. 
Insula Noth Island din Seychelles este una dintre cele mai cunoscute insule private Insula oferă condiţii de lux la maxim 22 de turişti. 
  Nu-i de mirare deoarece la  15 minute de mers cu elicoperul din insula principală din Seychelles, insula North Island îţi oferă plaje cu nisipul fin şi culoarea verde de smarald a oceanului Indian îţi dă senzaţia că eşti complet rupt de civilizaţie.
29 de hectare aflate la dispoziţia a 28 de turişti: Insula de lux Yonder Cay aparţine de insulele Bahamas. În prezent, aceasta ne uimeşte cu o arhitectură modernă şi cu un loc unde veţi putea să vă reîncărcaţi bateriile. 


În mijlocul sudului Oceanului Pacific se află insula Fafa, o insulă privată care aparţine de statul Tonga. Căsuţele de lux în stil autohton sunt răspândite între o vegetaţie exotică care îţi oferă condiţii inedite de intimitate. Acesta pare un loc ideal pentru luna de miere. 
    
Insula privată Bora Bora aparţine Polineziei franceze. Aici veţi avea parte de nişte servicii de lux şi vă veţi simţi ca în paradis.  

Un sejur pe o astfel de insulă de lux te va rupe la buzunar. Preţuri de mai multe mii de dolari pe noapte nu ar trebui să vă surprindă.  Cu toate acestea, să visezi la astfel de locuri este din fericire complet gratuit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...