Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 6 mai 2014

Finlanda, ţara unde soarele nu apune niciodată vara

Atunci când naura revine la viaţă din somnul de iarnă şi vara pune stăpânire pe ţara celor 1000 de lacuri din nordul Europei, finlandezii se duc în căsuţele lor de vacanţă, dansează tango sub cerul liber şi ciocnesc paharele de lichior de lemn dulce în lumina soarelui care nu mai apune.
Finlanda este ideală pentru cei care caută liniște și singurătate. Regiunea de lacuri din Finlanda este foarte vizitată de către turiști. Scăldatul, vâslitul și pesuitul sunt doar câteva din activitățile practicate aici.
Frumoasa ţară nordică ascunde nenumărate atracţii turistice. În Finlanda există aproximativ 200 000
de lacuri și niște coaste stâncoase misterioase.
Pe țărmul râului Porvoonjoki din orașul Porvoo se pot găsi istoricele colibe roșii pentru pescari. În Evul Mediu, frumoasele colibe erau folosite ca și silozuri.
 Pădurile fermecate unde se spune că trăiesc spiriduși și urși și unde cresc mușchi cât vezi cu ochii și iarna poți admira aurora boreală creează un mediu perfect pentru oameni, băi de aburi și de gheață, campionate mondiale de Air-Guitar.
 Domul din centrul orașului Helsinki iese în evidență prin cupola sa impozantă. Acesta este cea mai cunoscută emblemă a capitalei finlandeze.
 Finlanda este o țară de-a dreptul splendidă.
Grațiosul oraș de coastă Hanko se află în sudul țării. Aici se află cel mai mare port de iahturi din Finlanda.

Ursul brun este animalul național al Finlandei. Sute de astfel de urși care pot ajunge la o înălțime de 2 metri trăiesc în pădurile finlandeze.

s

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...