Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 3 octombrie 2014

Cele mai frumoase acoperişuri din lume


Frumuseţea şi caracterul multor oraşe europene sunt legate de acoperişurile lor. Există o varietate de peisaje care vrăjesc vizitatorii datorită acestora. Acoperişurile Parisului sunt cele mai frumoase din lume. Admirate în numeroase filme, acoperişurile din ardezie şi zinc din capitala franceză sunt inconfundabile. 

Acoperişurile
Sienei, precum şi cele ale altor oraşe toscane, din Italia, sunt cu totul deosebite şi au apărut în filme.



Acoperişurile din Genova sunt impresionante mai ales în zona centrului istoric.

 Oraşul vechi din Dubrovnik este faimos mai ales pentru acoperişurile parţial reconstruite după ultimul război puse în valoare de mare.

Acoperişurile din centrul istoric al oraşului austriac Graz au contribuit la înscrierea sa în patrimoniul Unesco în 2001.

În iarna dură islandeză nimic nu se potriveşte mai bine decât puţină culoare. Acoperişurile multicolore sunt fotografiate de turişti din întreaga lume.
 
Un mic târg medieval, perfect conservat, cu acoperişuri roşii, spectaculoase: aceasta este imaginea oraşului vechi Talinn.

Istanbul are o linie a orizontului splendidă, imortalizată în filmul „Skyfall” din seria Jams Bond.
  Vedere spectaculoasă a acoperişurilor roşii din Lisabona care contrastează cu faţadele albe.
 Profilul acoperişurilor din Amsterdam este cu totul şi cu totul aparte, care vrăjeşte orice oaspete.
 O enormă suprafaţă verde- aşa pare Dublinul privit de la înălţime. Acoperişurile sunt contruite dintr-un material care după decenii, sau chiar secole, se face verde din cauza procesului de oxidare. 
 Cea mai bună privire asupra acoperişurilor din Edinburgh se poate obţine de la Calton Hill, colina din centrul capitalei scoţiene. De aici se admiră inima gotică a oraşului şi acoperişurile catedralei Mary's Cathedral şi ale altor biserici, castelului David's Tower şi alte palate istorice din Old town. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...