Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 2 octombrie 2014

Misterele casei lui Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a fost o vedetă incredibil de frumoasă, talentată, dar şi controversată.
 Mulţi sunt perfect convinşi că aceasta a fost asasinată la comanda familiei Kennedy. Totuşi,
să fi fost depresia acesteia care a determinat-o să moară din cauza supradozei cu somnifere ?
În videoclipul de mai jos putem vedea bucăţi din casa lui Marilyn din Brentwood, unde aceasta a murit în august 1962. Singura casa deţinută vreodată de către Marilyn a fost rustică şi aflată în sânul naturii, departe de vilele pompoase de la Hollywood.

Casa din 1929 care este situată pe Helena Drive nr. 5, 12305, are patru dormitoare, trei băi, o piscină, o livadă de citrice, pardoseală din teracotă şi faianţă după model mediteraneean. Conform site-ului dedicat vedetei, aceasta a cumpărat casa în anul 1962, la doar câteva luni înainte de moartea sa pentru 90 000 de dolari. 


Marilyn a mers în Mexic pentru a găsi mobilă şi textile, însă acestea nu au mai ajuns niciodată în America. Acesteia îi plăcea în mod deosebit să îşi petreacă timpul în grădină unde se juca cu pudelul său, Maf.

Vila din Brentwood a avut mai mulţi proprietari de-a lungul anilor, ultimul cumpărând-o pentru preţul de 3,6 milioane de dolari. Mai jos puteţi vedea imaginile postate pe site-ul de imobiliare Lee Manning/Davidoffer.com din care ne putem da seama că vila a trecut prin adevărate lucrări de renovare, însă şarmul şi detaliile de care s-a îndrăgostit Marilyn Monroe nu s-au schimbat deloc.

Aşa arătau imaginile agenţiei imobiliare atunci când casa a fost ultima oară scoasă la vânzare.....



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...