Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 26 iunie 2015

Misterele marilor oameni ai lumii : Nu au terminat facultatea, dar au schimbat lumea



Din acest material nu trebuie înţeles în nici un caz că nu trebuie să vă focalizaţi asupra studiilor. Ceea ce s-a întâmplat cu următorii mari oameni ai planetei este un paradox. Celebrul proverb «ai carte, ai parte" sau "nu ai carte nu ai parte » este şi astăzi perfect valabil.
Iată însă lista celor pentru care norocul a fost scris în stele şi nu au mai avut nevoie de finalizarea studiilor:

1. Bill
Gates: multimilionarul cofondator al companiei Microfost a părăsit Universitatea Harvard după anul al doilea pentru a începe să lucreze cu Paul Allen la ceea ce este astăzi Microsoft. El însuşi a declarat mai târziu că a greşit şi că diploma i-ar fi fost de mare folos.Bil Gates este cel mai bogat om al lumii, potrivit ultimului clasament Forbes, cu o avere estimată la 79,3 miliarde de dolari

2. Mark Zuckerberg: în filmul The Social Network putem vedea trecerea lui pe la Harvard, de unde a plecat ca să pună bazele companiei Facebook care l-a făcut multimilionar.

3. Evan Williams: cofondator şi ex CEO al Blogger şi Twitter a părăsit Universitatea Nebraska să înveţe să scrie coduri.

4. Russell Simmons: fondatorul casei de discuri Def Jam, producător TV, autor şi întreprinzător, a părăsit City College din New York pentru a începe să organizeze concerte rap şi hip-hop pe când avea doar 20 de ani. Acest lucru l-a ajutat să îşi creeze propria casă de discuri.

5. Steve Jobs: cofondator al companiei Apple şi Pixar Animation a  făcut un semestru la Reed College şi a fost în India înainte de a se întoarce în Silicon Valley şi a fonda propria firmă.

6. Oprah Winfrey: regina talk-show-urilor şi faimoasă multimilionară a părăsit Universitatea Tennessee

7. Steven Spielberg: regizor, producător şi cofondator al companiei Dreamworks a fost respins de cele mai bune şcoli de cinema din SUA. S-a înscris în cele din urmă la Cal State Long Beach de unde a plecat pentru a-şi încerca singur norocul în lumea cinematografiei.

8. Sean Parker: putem afla câte ceva despre el din The Social Network, de la creearea Napster până la rolul de preşedinte al Facebook. Nu a fost nevoie să meargă la universitate pentru a obţine toate acestea. Pentru el, Napster a fost şcoala unde a învăţat totul.

9. F. Scott Fitzgerald: faimosul scriitor, autor al romanului « Marele Gatsby » a părăsit una din cele mai prestigioase universităţi din SUA, Universitatea Princeton.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...