Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 24 august 2015

Nostradamus a prezis ascensiunea Statului Islamic?

Potrivit cercetătorilor, Nostradamus a prezis dominanța SI Europa prin niște mișcări care vor da naștere celui de-al treilea Război Mondial. 
Nostradamus a prezis cu acuratețe ascensiunea lui Napoleon și a lui Hiltler care au fost
prezentați drept primii doi anticrști din trei.
Toată lumea se întreabă dacă al treilea și ultimul anticrist despre care se crede că va fi mai înspăimântător decât primii doi și că va veni la putere înaintea unui al treilea război mondial de 27 de ani este simbolizat de Statul Islamic. Pe un site numit Nostradamus 2242, se spune că cel de-al treilea Război Mondial va începe anul acesta ca rezultat a războiului cu SI și că sfârșitul lumii va fi în anul 2242, adică peste 27 de ani. O traducere din scrierile sale sună așa: “Va intra nimicitor, înspăimântător instaurând tirania în Mesopotamia.”
Ținta Statului Islamic din prezent este Mesopotamia, sau mai exact Irak-ul. Aceasta este cea mai bogată organizație teroristă din lume, datorită numeroșilor fondatori. Mulți speculează că liderul SI este anticristul despre care ne avertizează Nostradamus. O problemă este, însă, dată de celelalte interpretări ale sale potrivit cărora cel de-al treilea Război Mondial avea să înceapă în jurul anului 1999.
De asemenea, Nostradamus a prezis corect atacurile teroriste de pe 11 septembrie asupra turnurilor gemene: „În anul 1999, după șapte luni, de pe cer va veni marele rege al terorii”, cu toate că este o diferență de 2 ani față de data exactă când a avut loc tragedia.
Potrivit rapoartelor, SI a reușit să obțină 40 de kg de uraniu de la Universitatea al-Mosul atuci când a ocupat orașul irakian și a declarat că dorește să cucerească Spania, Grecia și mare majoritate a peninsulei Balcanice. În scrierile lui Nostradamus se menționează și războiul din Ucraina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...