Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch På svenska

joi, 22 octombrie 2015

Ştiaţi că există o insulă pe care omul nu pote pune piciorul?Este iadul pe Pământ! Insula Şarpelui se află la 150 de kilometri de Brazilia şi este atât de periculoasă, încât autorităţile navale au interzis tuturor oamenilor să pună piciorul vreodată acolo.
Este atât de plină de şerpi, încât nu există metru pătrat fără o reptilă. Asta înseamnă că nu există loc fără măcar un şarpe de 1 metru lungime. Nu trăiesc numai pe Pământ, atârnă şi din copaci. Cei mai mulţi sunt vipere din specia deosebit de periculoasă Bothrops insularis.
După muşcătura unui astfel de şarpe, carnea se topeşte, începi să vomiţi şi ai halucinaţii. În urmă cu câţiva ani, pe Insula Şarpelui, oficial numită Ilha da Queimada Grande, erau câte 5 şerpi pe metrul pătrat. Pe toţi cei 430.000, colcăiau şerpii. Contrabandiştii şi-au riscat viaţa şi au tot vânat şerpii periculoşi pentru a-i vinde pe piaţa neagră şi le-au mai scăzut numărul. Şerpii s-au înmulţit din abundenţă când nivelul apei a crescut şi a rupt insula de continent.
Aşa arată muşcătura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

StatisticiDisplay Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Intraţi în comunitatea Minuni Mistere

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...