Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 22 iunie 2016

Orașele în care este cel mai avantajos să lucrezi

Dacă doriți să mergeți ca să lucrați în străinăte, este important să țineți cont că timpul liber și vacanțele sunt cele mai importante. Iată topul orașelor unde munca e mai relaxantă.
Paris foto: Oliver Avram

1. París-parizienii au programul de lucru cel mai
relaxant din lume. Ei lucrează numai 1.604 de ore pe an, 35 de ore pe săptămână și 29 de zile de vacanță plătite. La extrema opusă, Hong Kong este orașul unde se muncește cel mai mult din lume: 2.606 de ore pe an, mai mult de 50 de ore pe săptămână.

2. Lyon- lucrătorii din acest oraș francez au un program de 1.631 de ore, pe an și au ca vacanță 29 de zile plătite pe an.


3. Moscova-angajații lucrează 1.647 de ore pe an și beneficiază de 31 de zile de vacanță plătite.

4. Helsinki- dacă vreți o săptămână de lucru scurtă și o mai bună stabilitate politică, capitala finlandeză Helsinki este soluția. Angajații lucrează 1.659 de ore pe an și beneficiază de 29 de zile de vacanță plătite. Finlanda e considerată cea mai bună țară din lume în pregătirea forței de muncă.

5. Viena-programul de lucru este de 1.678 ore pe an și 27 de zile de vacanță plătite pe an. În plus, Viena, cu o populație de 1,8 milioane de oameni, este al doilea cel mai bun oraș de trăit după Melbourne.

6. Milano-cunoscut drept una din capitalele modei, în Milano se lucrează 1.691 de ore pe an.   
7. Copenhaga-capitala daneză nu numai că e prietenoasă cu bicicliștii, are restaurante de calitate, lucrătorii săi au doar 1.697 de ore de muncă pe ani. Nu întâmplător Danemarca se numără printre cele mai fericite țări din lume.

8. Luxemburg-mica și bogată țară are reputația de paradis fiscal pentru marile firme transnaționale. Programul de lucru este de
1.703 de ore pe an și vacanțele sunt cele mai generoase, 32 de zile remunerate pe an.

9. Vilnius-capitala Lituaniei are o arhitectură istorică și scurte săptămâni de lucru. Angajații lucrează 1.716 pe an și au 30 de zile de vacanță.

10. Bruxelles-capitala belgiană este epicentrul politicii europene. Lucrătorii au un program de
1.717 de ore, însă au numai 18 zile de vacanță.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...