Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 10 octombrie 2016

Există o imensă piramidă pe fundul oceanului?

 Exploratorii au găsit structuri gigantice sub apă și sugerează că asta explică care este motivul pentru care așa de multe avioane se prăbușesc când zboară deasupra mârșavului Triunghi al Bermudelor.
 Investigatorii de lucruri paranormale au susținut că o piramidă uriașă de cristal stă ascunsă sub ocean în zona cunoscută sub numele de "Triunghiul Bermudelor".

 Cei care au descoperit structura gigantică spun că este la fel de mare ca și Marea Piramidă din Giza și că este complet transparentă.
 Potrivit rapoartelor care circulă pe internet, un oceanograf numit Meyer Verlag a descoperit structurile subacvatice. Ea susține că piramida poate explica de ce atât de multe avioane și vase dispar în misteriosul Triunghi.
  Verlag consideră dacă investigăm în continuare secretele centrului piramidei vom putea afla mai multe informații despre cazurile de dispariție misterioase asociate cu Triunghiul Bermudelor. Aceasta merge mai departe și sugerează că piramida este făcută dintr-o substanță fină asemănătoare cu cristalul și că ar fi de trei ori mai mare decât Piramida lui Keops.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...