Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 9 noiembrie 2016

Misterele rechinilor cu două capete

 Oamenii de știință au anunțat o creștere inexplicabilă a numărului de rechini cu două capete. Ciudata mutație care a apărut la o mulțime de specii de rechini apare într-un număr din ce în ce mai mare, iar experții se chinuie să explice care este mai exact motivul.


 Un exemplu recent a fost descoperit de către profesorul Valentin Sans Coma de la Universitatea din Malaga care studiază embrionii de rechini din specia Pangasius hypophthalmus după ce a găsit un exemplar cu două capete.
  Specimenul care a fost unul din 800 de embrioni crescuți într-un laborator de cercetare nu a fost expus la nicio substanță chimică, radiație sau ale surse de poluare care ar putea explica mutația incredibilă. Omul de știință Nicolas Ehemann este de părere că această creștere este din cauza pescuitului excesiv care a redus rezerva de gene în ultimii ani.
 Să găsești aceste specimene anormale pentru a le cerceta se dovedește totuși a fi destul de dificil, acestea fiind greu de localizat și având o durată de viață redusă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...