Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch På svenska

joi, 4 mai 2017

Cum a scăpat Zlatan Ibrahimovic de datorieScandalul dintre compania de construcții folosită la vila de lux a fotbalistului suedez de pe strada Limhamnsvägen din Malmö și Zlatan s-a încheiat. Potrivit publicației Sydsvenskam, starul de la Manchester United nu mai trebuie să plătească 3 800 000 de euro companiei de construcții care l-a

 dat în judecată. Zlatan a cumpărat vila cu 14 000 000 de euro în 2007. Lucrările de renovare de atunci și până acum au costat în jur de 14 000 000 de euro, asta însemnând că Zlatan a cheltuit 28 000 000 de euro pentru vilă. Totuși, lucrările de renovare au presupus un proces complicat. Compania de construcții responsabilă, Arx, a dat faliment în 2008. Aceasta a cerut 8 000 000 de euro argumentând că au fost realizate lucrări pentru care Zlatan nu a plătit. Totuși, Zlatan nu mai trebuie să plătească datoria, deoarece contractul fusese reziliat atunci când compania a dat faliment.
 Casa este deținută în prezent de către un alt sportiv suedez cunoscut, jucătorul din NHL Carl Söderberg de la Colorado Avalanche care a achiziționat vila cu suma de 15 000 000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

StatisticiDisplay Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Intraţi în comunitatea Minuni Mistere

Pentru a primi update-uri daţi click pe butonul de like de mai sus!

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...