Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 5 februarie 2018

Misterul “războiului din cer”

“Războiul din cer” descris în Biblie ar fi fost un război nuclear pe Marte care a făcut ca planeta roşie să fie lipsită de orice formă de existenţă astăzi, susţine un grup de adepţi ai teoriei conspiraţiei, potrivit “Express.co.uk”. Marea devastare din cer ar fi pomenită în Vechiul Testament, dar se crede că înţelesul este mai complex. În Apocalipsa 12: 7 stă scris: “Şi a fost război în cer: Mihail şi îngerii săi au luptat împotriva dragonului şi dragonul şi îngerii lui au luptat”.
Sfântul Mihail învinge dragonul, tablou de Rafael
  Şi în 12:8-9, se adaugă: “Dar nu a avut destulă putere şi au pierdut locul în cer”. Conspiraţioniştii cred acum că războiul din cer ar fi avut loc de fapt pe Marte şi ar fi distrus civilizaţia de pe Planeta Roşie. 
Dr John Brandenburg, un fizician care lucrează la Morningstar Applied Physics LLC, spune în cartea sa “Death on Mars” (Moarte pe Marte) că izotopii nucleari descoperiţi pe Planeta Roşie seamănă cu cei de la bombele de hidrogen de pe Pământ. “Civilizaţia marţiană a pierit aparent în urma unei catastrofe la scară largă de origine necunoscută”, subliniază el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...