Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 6 noiembrie 2018

Care sunt preparatele tradiționale ale popoarelor? Astăzi Spania!

Vom face o scurtă călătorie culinară pe glob care sperăm să vă trezească interesul și curiozitatea. Credem că multe cunoștințe aveți deja privitoare la preparatele tradiționale ale poparelor. Însă veți avea parte și de multe surprize. La final, vrem să ne propuneți pe facebook o listă a preparatelor tradiționale românești pe care să o facem împreună la final.
Să mâncăm și să bem, apoi să muncim două ore, apoi să mâncăm din nou și să bem! Viva España, o țară a cărei culturi hedonistice pentru mâncare am dori în secret s-o avem noi înșine. La aproape toate restaurantele, putem să comandăm tapas, mici gustari vândute (sau oferite gratuit) alături de băuturăGustările pot fi reci, de o mare varietate, sau calde, ca de exemplu chopitos. Spaniolii ronțăie gustări toată ziua în intervalele dintre mese. Preparatele spaniole sunt delicioase.
Iată preparatele tradiționale

Jamon Iberico – rafinamentul absolut al mezelurilor. Se mai numește și pata negra, copita neagră, fiindcă este șuncă provenită de la porcul iberic din sud-vestul Spaniei, cel mai delicios porc, crescut în mediu semisălbatic în păduri de stejar, unde se hrănesc numai cu ghindă, cu o carne cu un gust și o aroma inconfundabile.

Churros – cea mai bună variant de gogoși, sub formă ciudată


Gazpacho – supă rece din roșii, foarte răcoritoare vara



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...