Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 13 decembrie 2018

10 profeții despre anul 2019


Cercetătorii au analizat profețiile lui Nostradamus, ale mayașilor, ale lui Galileo Galilei și ale Babei Vanga pentru a le pune la un loc. Ei susțin că Nostradamus a prezis sosirea lui Donald Trump la Casa Albă. În catrenul 81 din centuria III Trump este definit drept marele urlător, fără rușine și îndrăzneț, o persoană trișoare, egocentrică și fără scrupule.

Iată cele 10 profeții mai alarmante pentru 2019:


10.- Cutremur mare în SUA

Între profețiile lui Nostradamus pentru 2019 se vorbește despre un posibil cutremur în SUA, care ar putea afecta California până în Vancouver, Canada. Ar fi de 8 sau 9 grade și cel mai destructiv din istorie. Potrivit BBC, cutremurele puternice care s-au produs în ar fi preludiul unui seism care ar putea lovi SUA anul viitor. Falia San Andreas ar putea provoca un cutremur în zona California.

9.- Papa Francisc ar putea să fie ultimul lider al Bisericii Catolice

Tot într-o profeție a lui Nostradamus s-ar spune că Papa Francisc ar fi ultimul papa. Însuși el a spus: ”Mi-au rămas puțin ani să-l văd pe Tatăl”. Mai înspăimântător este că ar putea urma primul papa negru, un semnal apocaliptic al sfârșitului lumii, nu e vorba culoarea pielii lui, ci de ”întunecimea sufletului”, potrivit ziarului ”El Pais”.

8.- Brutale erupții vulcanice
Potrivit profețiilor maya, publicate de ziarul ”Universal” din Mexic, erupțiile vulcanice ale vulcanilor care ani de zile au fost inactivi vor fi puternice în 2019, distrugând o mare parte din teritoriu.

7.- Va izbucni al Treilea Război Mondial

Posibilitatea izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial se întrevede în ultimii ani și Nostradamus ar fi prezis acest eveniment. Potrivit ”New Herald”, se crede că Donald Trump a fost anunțat de Nostradamus și ar putea urma un conflict cu Coreea de Nord sau Venezuela. Potrivit lui Nostradamus, al Treilea Război Mondial va implica două superputeri și va dura 27 de ani. Eclipsa totală de la 23 iulie 2019 ar putea marca începutul dezastrului care ar afecta Biserica Catolică și celelalte biserici creștine.

6.- Extremism religios

Creșterea extremismului religios în Orientul Mijlociu și în diferite țări și regiuni ale lumii va duce la dezordine și războaie, ceea ce va obliga multe persoane să-și abandoneze țara și să caute refugiu în Europa. Se mai vorbește de o criză spiritual din cauza migrației creștinilor la alte religii și secte.

5.-Refuz de a plăti taxe

Nostradamus prezice că anul viitor populația civilă va face acțiuni pentru a nu mai plăti impozite, din cauza proastei administrări a banilor publici și a corupției. Potrivit ”El economist”, asta le va oblige pe guverne să ia decizii pentru eliminarea taxelor sau să le diminueze considerabil.

4.- Vom putea să comunicăm cu animalele

Profetul Nostradamus ar fiprezis că oamenii vor putea vorbi cu animalele în 2019. Animalele vor fi mai apropiate și mai loiale oamenilor decât semenii lor. ”Porcii vor fi frați pentru om”, potrivit lui Nostradamus. Unii cred că asta înseamnă că tehnologia ne va permite să înțelegem ce spun animalele.

3.- Schimbări climatice

Schimbările climatice vor afecta planeta în 2019, potrivit unei profeții a Babei Vanga și liderii politici vor ajunge la un acord privitor la reducerea emisiilor poluante din aer. Potrivit lui Npstradamus, vor fi mai multe incendii decât în mod normal.

2.- Vom ajunge să trăim 200 de ani

Potrivit lui Nostradamus, speanța de viață a oamenilor va crește începând din 2019, ceea ce va permite să ajungem cândva să trăim 200 de ani.

1.- Știința va găsi leacuri pentru boli grave, cancer și SIDA

Potrivit lui Nostradamus, medicina va avansa începând de anul viitor. Asta va permite ca începând din 2019 să se găsească remedii importante împotriva maladiilor incurabile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...