Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 28 decembrie 2019

La mulți ani, Poetul Secolului! Marco Antonio Solís, autorul cântecului cel mai ascultat din istorie, încheie 2019 cu cele mai mari succese


La mulți ani, Poetul Secolului! Marco Antonio Solís, autorul cântecului cel mai ascultat din istorie, încheie 2019 cu cele mai mari succese! Mâine, 29 decembrie, este ziua de naștere a celebrului cantautor Marco Antonio Solís. Cu acest prilej îi spunem ”La mulți ani” ”Poetului Secolului”, după cum l-au numit experții și milioanele de fani din întreaga lume pentru calitatea extraordinară a versurilor din cântecele sale. Faimosul artist a făcut istorie în 2019 cu cele mai mari succese într-un turneu perfect cu săli pline, sold out, pe cele mai importante scene ale planetei, Madison Square Garden din New York și Hollywood Bowl din Los Angeles, SUA, Ecuador, Columbia, Paraguay, Aruba, Chile, El Salvador și Guatemala, încheiat cu două show-uri extraordinare în 6 și 7 decembrie, la care au participat peste 20.000 de fani. Artistul cu un talent și o voce unică își continuă în mare triumf lunga carieră mai actual ca niciodată datorită cântecelor sale de cea mai bună calitate.

Unul dintre cei mai mari cantautori din toate timpurile


Marco Antonio Solís este unul dintre cei de succes și mai influenți cântăreți și compozitori din toate timpurile. Născut în Ario de RosalesMichoacán, Mexic, artistul a început să cânte de la vârsta de numai 6 ani. O vecină a sa, care a scris o carte, spune că era genial, încă din copilărie, când reușea să transforme în instrumente muzicale orice obiect. Și astăzi este un uluitor artist care cântă la chitară, pian și percuție. Pe parcursul carierei de peste 40 de ani a lansat peste 300 de hit-uri, 10 albume de studio, alte 20 de albume live, compilații, duete, nenumărare single-uri. Hit-ul său ”Si no te hubieras ido” este cel mai ascultat cântec din istorie. A fost numit de faimoasa revistă ”Billboard” artistul deceniului în 2010. Are propria sa zi oficială la Hollywood și în august 2010 a primit o stea pe Celebrul Bulevard al Celebrităților de la Hollywood, cea mai importantă stradă din lume și cea mai important distincție. Este unicul artist cu 12 albume pe primul loc în topul Billboard Latin AlbumsLa mulți ani, Poetul Secolului! Marco Antonio Solís, autorul cântecului cel mai ascultat din istorie, încheie 2019 cu cele mai mari succese!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...