Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 21 februarie 2020

Cele mai grave erori înainte de a mânca pui care ar putea să fie fatale


Cele mai grave erori înainte de a mânca pui care ar putea să fie fatale sunt comise de 44% dintre persoane.

Agenția de Norme Alimentare din Regatul Unit (FSA) a avertizat că spălarea alimentelor înainte de a fi gătite crește riscul de propagare a bacteriilor campylobacter pe mini, suprafețele de lucru, haine, ustensile de bucătărie și stropii de picături de apă.
Ultimele studii au arătat că mai mult de 44% dintre persoane spală puiul înainte de a-l găti. Este fundamentală aveți grijă de igienă la gătit pentru a evita riscul de toxiinfecție alimentară. Din cauza faptului că se spală puiul crud, nouă milioane de persoane suferă de campilobacterosis. Această bacterie ne îmbolnăvește prin consumul de alimente infectate și poate cauza diaree, dureri abdominale, febră, greață și vomă.

 

Cum pot să fie prevenite contaminările



Spălatul este primul pas pentru a reduce toxiinfecțiile alimentare. De la mâini până la blatul bucătăriei, este important să facem spălatul adecvat pentru a opri propagarea germenilor. În general contaminările se fac prin intermediul microorganismelor imperceptibile ochiului uman. Oamenii spun: ”Am mâncat ceva care mi-a căzut rău” și în realitate sunt contaminați din lipsă de igienă. Nu spălați puiul crud. Presupune un risc deoarece favorizează împrăștierea bacteriilor.
Cele mai grave erori înainte de a mânca pui care ar putea să fie fatale sunt comise de nenumărate persoane. Aveți grijă că aceste erori pot să fie chiar fatale.

Un comentariu:

  1. If you're trying to lose fat then you need to start using this totally brand new custom keto plan.

    To produce this service, licensed nutritionists, personal trainers, and top chefs joined together to develop keto meal plans that are effective, painless, cost-efficient, and fun.

    From their first launch in January 2019, thousands of individuals have already remodeled their figure and health with the benefits a smart keto plan can provide.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-tested ones offered by the keto plan.

    RăspundețiȘtergere

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...