Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 19 mai 2020

Misterul predicțiilor exacte făcute de serialul ”Familia Simpson”

Misterul predicțiilor exacte făcute de serialul ”Familia Simpson” a fost îndelung dezbătut până acum.
Pandemia de coronavirus, atacul ”viespilor asasine” din SUA, alegerea președintelui Donald Trump, scandalul corupției din FIFA, sfârșitul serialului ”Urzeala tronurilor” sunt unele dintre ”profețiile” făcute de celebrul film de desene animate ”Familia Simpson”. Ajuns la sezonul 31, serialul nu îi mai surprinde pe fanii acestor povești neașteptate care par că se transformă în realitate.    

.Misterul se întinde de-a lungul celor 680 de episode

Predicția faptelor viitoare este deja un mit în sine de-a lungul celor 680 de episoade ale serialului familia ”Simpson”. Într-unul din episoade, mai discutat în ultimele zile, lumea din serial este închisă în casă din cauza unui virus contagios similar coronavirusului. Oamenii intră în panică încercând să găsească un leac. În acest timp, vine un camion plin cu albine ucigașe care atacă bolnavii. Revista ”Entertainment Tonight” a consultat creatorii serialului pentru a descoperi care este misterul reușitei lor de a prezice atât de lucruri în film. "Avem un bun istoric, care este impresionant", s-a limitat să spună Nancy Cartwright, vocea lui Bart Simpson.
În schimb, Yeardley Smith, vocea Lisei Simpson, a oferit secretul: "Dacă ai fost activ pe parcursul a trei decenii, este posibil să le nimerești din când în când". Pe de altă parte, unul dintre ghinioniștii serialului, Al Jean, a ținut să glumească: ”Lumea ne cere acum să mai prezicem și lucruri bune! Destul am prezis numai lucruri rele până acum”. Misterul predicțiilor exacte făcute de serialul ”Familia Simpson” a uimit și uimește în continuare întreaga lume.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...