Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 21 octombrie 2020

Știați că Parisul are o copie în întregime?

 

Știați că Parisul are cu adevărat o copie în întregime? Orașul chinez Tianducheng este copia completă a capitalei francize, cu Turnul Eiffel și simbolurile sale celebre.


Vizitatorii pot să se plimbe pe Champs Elysées, și să admire Arcul de Triumf al Franței în… China. Orașul chinez a fost construit ca o replică a Parisului, deși traficul nu e infernal cum este în capitala franceză. Nu lipsesc famoasele grădini, cum ar fi Grădina Luxembourg, cu fântâna ei emblematică. Găsiți în orașul chinez inclusiv magazinele și buticurile șic pariziene.

*Parisul chinez este situat la 11.119 km distanță de ”Orașul luminilor”

Clădirile de locuințe sunt prezente, respectând arhitectura pariziană, inclusiv străzile cu pavaj identic, ca în capitala franceză. Tianducheng are o suprafață de 31 de kilometri pătrați și se află situat la o distanță de 11.119, est, de ”Orașul luminilor”. Totuși, Turnul Eiffel chinezesc nu are decât o treime din dimensiunile celui original de la Paris. Tianducheng a fost construit, începând din 2007, în districtul Yuhang, din apropiere de Hangzhou, inițial, pentru 10.000 de locuitori. Sincer, știați sau nu că Parisul are cu adevărat o copie în întregime?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...