Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 28 decembrie 2020

Marco Antonio Solís, artistul care a compus cel mai ascultat cântec din toate timpurile a oferit lumii o nouă minune a planetei-nu ratați aceste informații senzaționale

Marco Antonio Solís, artistul care a compus cel mai ascultat cântec din toate timpurile a oferit lumii o nouă minune a planetei. În ziua de 29 decembrie, cantautorul Marco Antonio Solís adaugă un an în buchetul vieții sale de superstar al muzicii internaționale. Artistul cu un talent inegalabil, unic în lume, a compus sute de cântece, între care și celebrul ”Si no te hubieras ido”, cel mai ascultat cântec din toate timpurile. 


Versurile cântecelor sale atât de frumoase și de profunde au făcut ca Marco Antonio Solís să fie numit de experți ”Poetul secolului”. Nu de mult, starul a lansat în cea mai bună interpretare, care îți taie răsuflarea, cântecul ”La nave del olvido”, un omagiu demn de mare respect pentru un artist plecat din lumea celor vii, José José. Anul acesta, faimosul artist a adăugat de asemenea o reușită cu totul de excepție în viața sa demnă de cea mai mare admirație : a deschis un hotel unic în lume, o adevărată minune a planetei, numit Hotel Mansión Solís, care se află în orașul Morelia, capitala statului său natal, pitorescul Michoacán, Mexic. Hotelul de o splendoare pentru care cuvintele nu sunt niciodată îndeajuns pentru a o descrie, are o cupolă de vis, cum nu s-a mai văzut, coloane atât de extraordinare pe care artistul le-a văzut în vis, în mod miraculos, o piscină sub formă de chitară, mai frumoasă decât toate piscinele de pe pământ, o fântână sub formă de cheia sol, un ceas care cântă din trei în trei ore atât de minunatele cântece ale cantautorului. Această minune a lumii, fără pereche pe planetă, trebuie neapărat s-o vizitați măcar o dată în viață!




Un om modest și credincios, star de cea mai mare valoare

Deși este atât de valoros datorită îndelungatei sale cariere exemplare, Marco Antonio Solís este de admirat pentru că a rămas mereu modest și credincios. Un adevărat exemplu de superstar genial. Începuturile sale artistice datează de la vârsta de numai 10 ani, când împreună cu verișorul său, Joel Solís au format El Dueto Solís. Încă de la începutul carierei, a compus cântece extraordinare, cum ar fi ”Falso Amor”. A început cariera solo în 1996, reușind performanța unică de a se poziționa cu 12 discuri pe primul loc în lista ”Latin Albums” a presigioasei reviste Billboard și 30 dintre succesele sale s-au situat pe primele locuri în “Hot Latin Songs”. Billboard l-a desemnat Artistul Latino al Deceniului, în 2010, an în care a primit și o stea pe Bulevardul celebrităților de la Hollywood. Numeroasele albume pe care le-a lansat și hiturile de o frumusețe unică ”Mi eterno amor secreto”, ”Cuando te acuerdes de mí”, ”Se va muriendo mi alma”, ”O Me Voy o Te Vas”, ”Invéntame”, ”Más Que Tu Amigo”, ”Dónde Estará Mi Primavera”, ”Como fui a enamorarme de ti”, ”Estaré Contigo”, ”De Mil Amores” fac să merite a fi desemnat cel mai bun cantautor latino din toate timpurile, un star de cea mai mare valoare în peisajul muzicii internaționale. Marco Antonio Solís, artistul care a compus cel mai ascultat cântec din toate timpurile a oferit lumii o nouă minune a planetei

Un comentariu:

  1. L-am descoperit de puțin timp și de atunci ii ascult zilnic cântecele cu versuri care ne redau dragostea , regretul , speranțele .

    RăspundețiȘtergere

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...