Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 8 decembrie 2020

Ultima eclipsă solară totală până în 2048 va avea loc la 14 decembrie! Va avea influență asupra oamenilor?

 

În ziua de 14 de diciembre 2020, în jurul prânzului, Luna se interpune între Soare și Terra și acoperă complet astrul rege. Însă acest lucru nu va putea fi văzut în România.

Următoarea eclipsă solară totală va fi abia în 2048. Patagonia va fi locul cel mai bun pentru a observa eclipsa totală de soare. În timp ce eclipsele de Lună sunt vizibile din toate punctele planetei, eclipsele de soare se pot vedea numai în regiuni relativ reduse. Atât locuitori din anumite zone din Argentina, cât și din Chile vor putea să o observe pe cea din 14 decembrie. De asemenea va putea fi văzută din Bolivia, Brazilia, Ecuador, Paraguay, Peru și Uruguay.

Ce influență va avea

Evenimentul va începe cu o eclipsă parțială, până ce Luna va acoperi Soarele, timp de două minute. Eclipsa se va produce între 11.40 și 14.50 și va atinge punctul maxim între 13.05 și 13.25 (ora Argentinei). Oamenii de știință spun că va duce la o scădere imediată a temperaturii și va provoca vânturi. În plus, animalele își vor schimba comportamentul. Astrologii spun însă că eclipsa va avea efecte și asupra oamenilor, care se vor simți mai obosiți și mai abătuți. Ei recomandă ca în această zi să nu se ia decizii importante și să nu se înceapă noi proiecte, din cauza faptului că eclipsele se asociază cu stări de confuzie și lipsă de claritate. Ultima eclipsă solară totală până în 2048 va avea loc la 14 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...