Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 13 ianuarie 2024

Au început deja să se împlinească predicțiile lui Nostradamus pentru 2024? Ce ne mai așteaptă în anul pe care l-am început

 Au început deja să se împlinească predicțiile lui Nostradamus pentru 2024? Ce ne mai așteaptă în anul pe care l-am început, după ce deja există profeții care par că s-ar fi  împlinit?

 


Pentru 2024, Nostradamus a prezis un mare cutremur, iar deja în ziua de 1 ianuarie a fost un cutremur mare, cu magnitudinea de 7,6 pe scara Richter.

A prezis că un cap încoronat va abdica și deja Regina Margareta a II-a a Danemarcei și-a anunțat abdicarea pentru mâine. A mai anunțat extinderea războaielor și oare faptul că SUA și Marea Britanie au lansat bombardamente în Yemen recent are vreo legătură cu această predicție?!

Repetăm acum ceea ce am publicat aici în ziua de 28 decembrie 2023. Ce ne așteaptă în 2024, potrivit lui Nostradamus, vă prezentăm în rândurile de mai jos. În pozele de mai jos vedeți explicația că cele pe care vi le-am prezentat pentru 2022 s-au adeverit (aici e dovada: https://minunimisteresecreteleterrei.blogspot.com/2021/12/ce-ne-asteapta-in-2022.html)

Ce ne așteaptă în 2024, potrivit lui Nostradamus, vă prezentăm, după ce cele pentru 2023 le-am omis. Anul trecut, exact în ultimele zile ale lui decembrie, am refuzat să mai dăm predicțiile lui Nostradamus fiindcă anunțau începutul celui de-Al Doilea Război Mondial. Pur și simplu am refuzat să credem și să anunțăm așa ceva. Dar, pentru că a izbucnit atacul asupra Israelului, de la 7 octombrie, în urma căruia lucrurile se complică, am decis că e posibil să fi fost corectă predicția și să prezentăm predicțiile lui Nostradamus pentru 2024.

Cele pentru 2022 s-au adeverit

Cele pentru 2022 vi le-am prezentat, deși la acea vreme nu le înțelegeam. Se anunța moartea unei personalități politice importante și, într-adevăr, a murit Regina Elisabeta a II-a. Se anunțase un atac al capului alb asupra capului albastru și, după cum vedeți mai sus, privind la steaguri, e limpede că se referea la atacul Rusiei asupra Ucrainei, ceea ce s-a și întâmplat. Se anunța atacul asupra unui ”Mare oraș”, după cum vedeți în captura foto de mai sus, și, după cum vă amintiți, a fost atacat Kievul (vedeți toate în imagini și la linkul: https://minunimisteresecreteleterrei.blogspot.com/2021/12/ce-ne-asteapta-in-2022.html)

Ce ce se va întâmpla anul viitor

Pentru 2024, Nostradamus anunța un mare cutremur și extinderea războaielor, după cum susțin cei care au încercat să decripteze frazele sale enigmatice. Predicțiile s-ar referi la izbucnirea unei confruntări între doi mari dușmani. De asemenea, cei care au interpretat versetele lui Nostradamus susțin că papa Francisc și-ar încheia viața anul viitor și va fi înlocuit cu un tânăr roman care va schimba cursul bisericii. Ar fi ultimul papă înainte de sfârșitul lumii, susțin unii dintre cei care au studiat predicțiile.

Schimbări climatice și mai grave

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024 anunțau un mare cutremur, fără a menționa locul unde se va produce, secetă și mari inundații în urma agravării schimbărilor climatice. Ca rezultat, ar exista riscul unei foamete mondiale, a noi boli care ar cauza mii de morți. Se spunea că ”Regele Insulelor” ar fi forțat să renunțe la tron, fiind înlocuit ”de unul care nu are marcă de rege”.

Un posibil război cu China

Experții cred că ar putea izbucni un conflict violent în care va fi implicată China. Ar putea fi implicate și țări NATOFaimosul medic şi clarvăzător francez Nostradamus, care a trăit de la 14 decembrie 1503 până la 2 iulie 1566, a prezis multe evenimente care s-au adeverit de-a lungul timpului. De obicei predicțiile lui Nostradamus sunt înțelese cel mai bine după ce se împlinesc.

Ce evenimente a prezis până acum Nostradamus

În cartea sa cu profeții, prezentate sub forma a 942 de catrene misterioase, publicată în 1555, celebrul astrolog a prezis cu uimitoare adeverire evenimentele de la 11 septembrie 2001, uraganul Katrina, moartea lui J.F. Kennedy, ridicarea şi căderea a doi “antihrişti”, Napoleon şi Hitler, războiul civil spaniol, bombele nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki, ba chiar și incendiul de la Catedrala Notre-Dame din Paris din aprilie 2019. Pentru 2021, cercetătorii catrenelor sale au reușit să spună că faimosul astrolog a prezis un an complicat. Și așa s-a dovedit, din cauza pandemiei de COVID-19. Să vedem ce ne așteaptă în 2024.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...