Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 5 februarie 2024

Cum ne vindecăm de tristețe

 Tristețea ne cuprinde pe fiecare dintre noi cu sau fără motiv, dar este atât de important să o vindecăm, fiindcă ne poate îmbolnăvi

Tristețea ne cuprinde pe fiecare dintre noi cu sau fără motiv, fără să înțelegem de ce uneori. Este atât de important să o vindecăm, fiindcă ne poate îmbolnăvi, iar actrița mexicană Salma Hayek ne învață cum să o vindecăm. Diva, în vârstă de 57 de ani, spune că dansul o vindecă de orice rău. Iată alte sfaturi foarte utile pe care vi le enumerăm mai jos. 

1.Ajutați-vă de muzică

Ființele umane pot să se elibereze de povara emoțională cu ajutorul cântecelor. De aceea, când suntem abătuți, melodiile triste și lente nu fac bine. Încercați să ascultați cântece mai mișcate care să vă motiveze.

2.Încercați să râdeți

Rețelele sociale sunt pline de filmulețe amuzante care nu numai că pot să vă facă să surâdeți, ba chiar pot să vă facă să râdeți în hohote. Iar starea sufletească vi se va schimba în bine dacă vedeți cât mai multe.

3.Faceți apel la amintiri pozitive

Dacă simțiți că, totuși, nu puteți scăpa de tristețe, atunci apelați la memorie. Căutați în memorie amintiri frumoase, amuzante, amintiri pozitive, care să vă facă să surâdeți.

4. Fugiți de letargie

Îndrăzniți să explorați, nu cădeți pradă sedentarismului, ocupați-vă mintea cu o activitate care vă place, urmăriți un sport, faceți orice care să vă ajute să uitați necazul.

Însă nu uitați, noi vă dăm aici sfaturi care nu pot înlocui medicul sau psihologul. De astă dată v-am prezentat sfatul actriței Salma Hayek, preluat din site-ul nuevamujer.com și sperăm să vă fie de folos. Tristețea ne cuprinde pe fiecare dintre noi cu sau fără motiv, dar este atât de important să o vindecăm, fiindcă ne poate îmbolnăvi

Micaela Adam

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...