Australianul Nik Loukas și-a făcut un stil de viață din degustarea lucrurilor oferite la bord de companiile aeriene. A făcut sute de zboruri doar pentru mâncarea oferită la bord. În cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit unde primești cele mai gustoase și cele mai puțin gustoase mâncăruri.
Meniul favorit primit de către Loukas a fost cel de la bordul aeronavei companiei Singapore Airlines: homar thermidor precum Kyo-Kayseki, un meniu tradițional japonez. Astfel de delicatese le primi numai la clasa I.
Cu toate acestea, și unele companii low cost l-au impresionat. Cel mai mult i-a plăcut micul dejun primit la bordul unui avion al Turkish Airlines. Foarte mult l-au impresionat și companile aeriene Aegean Airlines (Grecia), Scandinavian Airlines - SAS (cu sediul la Stockholm) și Fly Niki (Austria).
Meniul favorit primit de către Loukas a fost cel de la bordul aeronavei companiei Singapore Airlines: homar thermidor precum Kyo-Kayseki, un meniu tradițional japonez. Astfel de delicatese le primi numai la clasa I.
Cu toate acestea, și unele companii low cost l-au impresionat. Cel mai mult i-a plăcut micul dejun primit la bordul unui avion al Turkish Airlines. Foarte mult l-au impresionat și companile aeriene Aegean Airlines (Grecia), Scandinavian Airlines - SAS (cu sediul la Stockholm) și Fly Niki (Austria).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Adăugaţi un comentariu/Add a comment