Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 28 decembrie 2021

Ce ne așteaptă în 2022

În 2022 va avea loc moartea unui personaj important la nivel mondial și un război. Cel puțin așa susțin cercetătorii catrenelor lui Nostradamus.


Faimosul medic şi clarvăzător francez Nostradamus, care a trăit de la 14 decembrie 1503 până la 2 iulie 1566, a prezis multe evenimente care s-au adeverit de-a lungul timpului. În cartea sa cu profeții, prezentate sub forma a 942 de catrene misterioase, publicată în 1555, celebrul astrolog a prezis cu uimitoare adeverire evenimentele de la 11 septembrie 2001, uraganul Katrina, moartea lui J.F. Kennedy, ridicarea şi căderea a doi “antihrişti”, Napoleon şi Hitler, războiul civil spaniol, bombele nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki, ba chiar și incendiul de la Catedrala Notre-Dame din Paris din aprilie 2019. Pentru 2021, cercetătorii catrenelor sale au reușit să spună că faimosul astrolog a prezis un an complicat. Și așa s-a dovedit, din cauza pandemiei de COVID-19. De obicei predicțiile lui Nostradamus sunt înțelese cel mai bine după ce se împlinesc. Pentru anul viitor, cercetătorii au dedus din catrenele acestuia că am putea avea parte de evenimente catastrofale.

1.     ”Templele sacre ale timpului roman vor respinge cimenturile fundației”. Cei care interpretează catrenele lui Nostradamus văd în aceste cuvinte o posibilă profeție a prăbușirii Uniunii Europene, deja fragmentată după ce Marea Britanie a ieșit prin Brexit la 1 ianuarie 2020.

2.      ”Moartea bruscă a primului personaj, va fi schimbată și vor pune altul la cârmă”. Se crede că această profeție se referă la moartea unei personalități politice foarte importante. Unii cred că ar putea fi vorba de liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, Regina Elisabeta a II-a, sau chiar despre președintele american, Joe Biden.

3.     ”În jurul Marelui Oraș, vor fi soldați adăpostiți în câmpuri și suburbii. În aceste cuvinte dintr-un catren, se crede că Nostradamus s-a referit la un oraș puternic invadat de dușmani. Unii se gândesc la Paris sau la Londra. Unii experți spun că ar fi vorba de invadarea unui mare oraș de către virusul COVID-19 sau de un atac terorist.

4.     ”Capul albastru va fi rănit de capul alb”. Interpreții acestor cuvinte dintr-un catren destul de ambiguu cred că s-ar putea referi la un război.

5.     ”Sub clima babiloniană, mare va fi fără vărsare”. Această profeție s-ar referi la un alt război. Ar avea loc între două țări, dintre care una va rămâne fără resurse, de aceea va ataca o alta pentru a-și garanta supraviețuirea populației.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...