Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 3 mai 2022

Marco Antonio Solís a fost desemnat Persoana anului 2022 de Latin Recording Academy

 

Marco Antonio Solís a fost desemnat Persoana anului 2022 de Latin Recording Academy, cel mai important premiu al anului, în onoarea carierei sale exemplare. 

Marco Antonio Solís a fost desemnat Persoana anului 2022 de Latin Recording Academy Laureat a cinci premii Grammy și nominalizat de șase ori la cele mai importante premii muzicale,

Marco Antonio Solís a fost desemnat Latin Recording Academy’s 2022 Person of the Year datorită marilor sale succese în calitate de compozitor, aranjor, producător, muzician, dar este și un talentat actor care a jucat în filme de succes și este supranumit poetul secolului pentru versurile sale atât de minunate, care dovedesc un talent inegalabil. Superstar mondial al muzicii latino, Marco Antonio Solís are nenumărați fani în întreaga lume. 

Are o carieră exemplară

Hitul său, “Si No Te Hubieras Ido”, unul din cele mai ascultate cântece din istorie, a fost generic al filmului ”Y Tu Mamá También”, nominalizat la Oscar, și al telenovelei de mare success ”Salomé”. De asemenea, celebrul cantautor a fost vocea personajului Ernesto de la Cruz în filmul Disney/Pixar “Coco.”. A compus sute de cântece de cea mai mare frumusețe, dintre care mai enumerăm hiturile: ”Qué Ganas De Verte”, Mi eterno amor secreto”, ”Más que tu amigo”, ”Quando te acuerdes de mi”, ”Donde estará mi primavera”, ”O me voy o te vas”, Tu cárcel”, ”Se va muriendo mi alma”, ”Mi mayor sacrificio”, ”Si te pudiera mentir”, ”Sigue sin mi”, ”El milagrito”, ”Hasta quando” și nenumărate altele. 

Alți artiști desemnați ”persoana anului”

Alți cântăreți desemnați persoana anului Latin Recording Academy în trecut au fost Alejandro Sanz (2017), Marc Anthony (2016), Shakira (2011), Plácido Domingo (2010), Ricky Martin (2006), Carlos Santana (2004), Julio Iglesias (2001). Marco Antonio Solís a fost desemnat Persoana anului 2022 de Latin Recording Academy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...