Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 3 iunie 2022

Romanul ”Dincolo de timp, dincolo de cuprins”, o carte fără precedent care nu poate fi lăsată din mână

 


Romanul ”Dincolo de timp, dincolo de cuprins” este o carte fără precedent care nu poate fi lăsată din mână. Oferă surprize, oferă informații, oferă lucruri pe care oricine dorește cu ardoare să le știe.

Puteți găsi romanuL ”Dincolo de timp, dincolo de cuprins”, de Arina Avram, o carte ca o enciclopedie care parcurge fidel epoci trecute, pagini de război, parfum de interbelic, adevărul din cel mai oribil lagăr din istorie, însă și adevărul prezentului, oferind totodată o perspectivă unică privitoare la cea mai mare taină a UNIVESULUI, la TÂRGUL de Carte care este deschis acum la ROMEXPO, standul EDITURII HASEFER. CARTEA ESTE DEJA LA A DOUA EDIȚIE.

Debutul literar, în 1996

Arina Avram s-a născut la 4 iunie, în Târgu Jiu și locuiește în București din 1980. Debutul său literar din 1996, când a lansat romanul ”A alerga după o stea”. A publicat apoi volumul de poezii ”Ochii timpului”, în 1997, și cartea pentru copii ”Poveste de nea”, în 1999, la Editura Ion Creangă. Apoi a lansat volumul de proză scurtă ”Povestiri șocante, povestiri adevărate”, în 2003 și romanul ”Ispita” în 2006.

Enciclopedii de succes

A scris de asemenea o serie de cărți non-fiction, dintre care ”Femei celebre. Mică Enciclopedie”, din 2002, și ”Femei celebre din România”, din 2005, prefațate de profesor doctor Neagu Djuvara, cărți de mare succes publicate în opt ediții de Editura Allfa. De succes s-au bucurat și ”Enciclopedia înțelepciunii”, din 2010, și Enciclopedia ”Mari minuni, mari mistere”, din 2009, publicate de asemenea de Editura Allfa. A mai lansat volumele ”Arta de a reuși în viață”, în 2002, și Enciclopedia ”Marile orașe ale lumii” la Editura Tritonic.

Romanul ”Coincidența ca număr de aur”, un mare succes

De asemenea, de succes s-a bucurat și romanul său ”Coincidența ca număr de aur”, publicat de Editura Allfa, în 2014, carte tradusă și în limba engleză. De asemenea, Arina Avram a tradus romanul ”Profesorul”, de Charlotte Bronte, publicat de Editua Allfa în 2009. În decembrie, 2020, a apărut ultimul său roman, ”Dincolo de timp, dincolo de curins”, la Editura Hasefer. În 2021, a mai scris cartea pentru copii ”Spârnel și mama clonă”, o povestire savuroasă care are ca subiect actuala pandemie, disponibilă gratuit pe site-ul său oficial: https://arinaavramoficial.files.wordpress.com/2021/03/sparnel-si-mama-clona-v1.pdf Romanul ”Dincolo de timp, dincolo de cuprins” este o carte fără precedent ca, ca un film de mare succes de la Hollywood sub formă de carte.

Odette Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...