Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 25 iulie 2022

Marco Antonio Solís a cucerit Europa!!! Turneul mondial al celebrului cantautor desemnat Person of the Year în 2022 este un succes uriaș

 Triumf după triumf în cele mai importante săli ale Europei a obținut celebrul cantautor Marco Antonio Solís între 1 iulie și 16 iulie. A fost ovaționat și adorat de public la Milano, Londra, Barcelona, Madrid, Paris și Tenerife. Spectatorii concertelor sale sold out au cântat și au dansat tot timpul și s-au bucurat mai mult decât la orice alt concert, vrăjiți de cântecele sale fără egal. Muzica sa oferă cea mai mare bucurie oricărui suflet și ridică orice suflet pe cele mai mari culmi ale fericirii.


Se bucură de succes uriaș

Marco Antonio Solís a cucerit cu adevărat Europa cu turneul său mondial Que Ganas de Verte World Tour, care continuă. Celebrul artist mexican se bucură de un succes total și a fost numit Persoana Anului 2022 (2022 Latin Recording Academy Person of the Year) de Latin Recording Academy care acordă cele mai prestigioase premii muzicale, premiile Grammy.

Unul din cele mai ascultate cântece din istorie

Marco Antonio Solís este prețuit la maximum în întreaga lume pentru cariera sa fără egal. Cântecele sale noi ” Qué Ganas De Verte”, ”Ninguna mujer”, ”Se Veía Venir”, ”Aqui Te Espero”, ”El Remedio de Mi Mal”, ”Mi rechazo” sunt de cea mai mare frumusețe. Nu te saturi să le asculți. Acestea se adaugă marilor sale hit-uri ”Si No Te Hubieras Ido”, unul din cele mai ascultate cântece din toate timpurile, ”Mi Eterno Amor secreto”, ” Más Que Tu Amigo”.

Este supranumit ”Poetul secolului”

Supranumit ”Poetul secolului”, datorită versurilor sale fără egal, Marco Antonio Solís a fost recompensat cu cele mai prestigioase premii muzicale, 9 premii Billboard, 5 premii Grammy, două premii Lo Nuestro și multe altele, pentru cariera sa unică, absolut extraordinară, uluitoare. A compus peste 300 de cântece, toate la fel de frumoase, toate de mare succes, și a vândut peste 50 de milioane de discuri în lume. Marco Antonio Solís a cucerit Europa cu turneul său mondial Que Ganas de Verte World Tour.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...