Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 30 august 2022

Ce oferă unicul hotel de 7 stele din lume

 

Ce oferă unicul hotel de 7 stele din lume toată lumea vrea să știe. Ei bine are interioare de aur, restaurant sub mare, vedere la Golful Persic.


Unicul hotel de 7 stele din lume este situat în mijlocul unei insule, Burj Al Arab. Este cel mai scump hotel din lume și cel mai popular din Dubai.

Are o formă de ambarcațiune și înălțimea de 321de metri. Se află în zona rezidențială Jumeirah, principala atracție pentru turiștii care călătoresc în Emiratele Arabe Unite.

Simbol architectonic în Dubai

Hotelul Burj Al Arab este un simbol architectonic și a fost proiectat de Tom Wright. Pentru a fi ridicat a fost construită insula artificială omonimă de 230 de metri, pe parcursul a trei ani. S-a dorit să semne cu un iaht și să nu blocheze lumina soarelui pe plajă.

Interioare de aur

La inerior, proiectanta de origine chineză Khuan Chew a fost cea care a stabilit amplasarea marmurei de Carrara și a frunzelor de aur pentru decorarea holurilor, camerelor și a lifturilor. Hotelul e celebru pentru combinația de culori, acvarii și a luxului care îl face să semene cu un palat de șeic.

Serviciile oferite

Cel mai exclusivist hotel din lume are 60 de etaje și peste 200 de apartamente. Vizitatorii au la dispoziție teren de tenis, spa, sală de gimnastică, bibliotecă, heliport, piscine interioare și exterioare, săli de șah și bar cu decorațiuni de aur de 24 de carate. Are de asemenea un restaurant submarin numit “Al Mahara” cu preparate arabe tradiționale și un Sky View Bar, unde se pot degusta cele mai rafinate ceaiuri și șampanie Louis Roederer.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...