Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 30 aprilie 2014

Vizitaţi splendida Suedie

Ţărmul precum şi coastele stâncoase sălbatice ale Suediei sunt marcate de plaje de nisip de un alb nesfârşit. 
Capitala fascinantă a Suediei, Stockholm
Regiunea deluroasă din sudul Suediei se evidenţiază prin peste 95 000 de lacuri şi fiorduri, în timp ce
partea de nord a ţării este dominată de munţii scandinavi cu înălţimi de peste 2000 de metri şi cu păduri extinse de conifere care sunt medii propice pentru urşi şi lupi.
 În pădurile Suediei trăiesc între 300 000 şi 400 000 de elani. Aceştia pot fi întâlniţi peste tot cu excepţia insulei Gotland.
În regiunile aflate în interiorul cercului polar, vara soarele nu apune deloc în timp ce iarna soarele nu îşi face deloc apariţia pe cer.
Cele mai inedite atracţii turistice sunt Laponia, regiunea Småland, moderna capitală Stockholm şi regiunile idilice de pescuit de pe coasta de vest.
Soarele de la miezul nopţii. În Laponia, soarele poate fi văzut pe cer în condiţii optime de vreme pe tot parcursul ziler. Acest fenomen are, însă, şi o pare întunecată: iarna, în majoritatea localităţilor soarele nu îşi face deloc apariţia pe cer.
 Dacă vizitaţi Suedia veţi avea ocazia să aflaţi mai multe despre Strindberg, Lindgren, Pippi şoseţica, Kurt Wallander, chifteluţele tradiţionale suedeze köttbullar sau rulourile de scorţişoară kanelbullar.
Mirifica regiune Småland. În această regiune deluroasă, tipice sunt cabanele roşii

 Podul Öresund cu o lungime totală de 7845 de metri leagă oraşul Malmö de capitala Danemarcei, Copenhaga. Din anul 2000, acest pod este destinat atât traficului rutier cât şi celui feroviar

.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...