Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 29 mai 2019

Care sunt alimentele care nu trebuie să fie mâncate niciodată după 30 de ani


Alimentele nesănătoase sunt nesănătoase la orice vârstă,, de aceea există alimente care nu trebuie mâncate niciodată după 30 de ani..
După 30 de ani, corpul devine mai puțin capabil să tolereze alimentele nesănătoase. Așa că e bine de știut că, după ce ați ajuns la vârsta mijlocie, riscul de a face unele boli crește. Dieta joacă un rol important în prevenirea cancerului, a diabetului și a bolilor de inimă. Iată alimentele care trebuie să nu le mâncați niciodată după 30 de ani, ca să nu vă îmbolnăviți:

1. Iaurt cu arome: conțin zahăr, în cantitate de 47 de grame. Este o cantitate mai mare decât zahărul pe care un om trebuie să-l mănânce zilnic, care este de 38 de grame pentru bărbați și 25 de grame pentru femei. În schimb, mâncați iaurt grecesc și îl amestecați cu fructe uscate acasă. Cele mai multe iaurturi cu arome conțin arome artificiale.

2. Soia este un alt ingredient despre care se crede că e sănătos, dar în realitate nu e mai bun decât carne ape care vreți s-o înlocuiți. Soia e mult modificată genetic, putând să provoace inflamații în corp și să interfereze cu funcția tiroidei. O altă problemă este că soia conține fitoestrogeni, care imită estrogenii din corp. De aceea soia nu se dă copiilor care încă sunt în creștere. Însă, toată lumea ar trebui să evite soia.

3. Nimic cu un pai. Dacă obișnuiți să beți băuturi cu paiul, veți face riduri în jurul gurii. După 25 de ani, colagenul din piele începe să se distrugă. Folosind mereu un pai veți arăta mai bătrâni decât sunteți. Nu numai cele de plastic sunt periculoase.

4. Peștele de crescătorie. Din nefericire, 70% din peștele găsit în piețe este de crescătorie. Trebuie evitați astfel de pești, fiindcă sunt hrăniți cu antibiotic și hrană uscată. De asemenea optați pentru pește proaspăt în locul celui congelat. Cel mai recomandabil este peștele cât mai recnt prins.

5. Pâinea alba. Trebuie evitată fiindcă favorizează creșterea zahărului în sânge. Pâinea alba are de asemenea mai puține fibre decât cea integrală. Pâinea alba nu are aproape deloc vitamine și minerale. Covrigii au aceleași probleme. Nu au  nutrienți, nu au fibre, dar au o tonă de sare! Mâncând covrigi, ingerați 565 mg, cu peste un sfert mai mult decât este necesarul zilnic.

6. Sucul de fructe. Sucurile din comerț au prea mult zahăr. Sunt de asemenea adesea pasteurizate, ceea ce înseamnă că toți nutrienții foarte sensibili conținuți sunt distruși.

7. Feriți-vă de alimentele gata preparate. Acasă puteți păstra mult alimentele gătite? Cele de la magazine rezistă din cauza chimicalelor adăugate ca să nu se altereze. De asemenea, alimentele gata preparate sunt pe bază de uleiuri hydrogenate ca să pară proaspete mai mult timp.

8. Evitați popcorn-ul cu unt la microunde. Pe măsură ce îmbătrânim, trebuie să ne protejăm împotriva declinului cognitiv. De aceea trebuie să ținem mereu creierul activ, să învățăm lucruri noi și să facem cuvinte încrucișate, jocuri, puzzle-uri. Unul dintre cele mai rele alimente pentru creier este pocornul cu un la microunde. Evitați și popcorn-ul de pe piață, la care se adaugă tone de zahăr și de sare.


Alimentele nesănătoase sunt nesănătoase la orice vârstă, de aceea alimentele de mai sus nu trebuie niciodată mâncate după 30 de ani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...