Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 22 mai 2019

Misterele celui mai frumos castel din lume. Castelul Neuschwanstein, sursă de inspirație pentru cel mai frumos castel din povești


Castelul german Neuschwanstein, cel mai frumos castel din lume, a fost sursa de insprație pentru Castelul Frumoasei adormite de la Disneyland și poate să fie vizitat de oricine.
Acest castel din secolul XIX l-au inspirat pe Walt Disney să construiască propria versiune în 1955. De aceea, fanii Disney primesc recomandarea de a vizita Castelul Neuschwanstein din Bavaria pentru a vedea originalul. Construit în 1869, acest minunat castel l-a inspirat pe Walt Disney să construiască propria variantă după ce l-a vizitat împreună cu soția sa, Lillian, în timpul unei călătorii în Europa. Castelul Neuschwanstein le-a plăcut atât de mult soților Disney, încât s-au hotărât să folosească aspect din înfățișarea lui pentru a construe Castelul Frumoasei Adormite care se află și astăzi la Disneyland. Este același castel peste care se zboară în timpul cântecului ”Chitty Chitty Bang Bang”, într-un film celebru din 1968.

Cine a construit cel mai frumos castel din lume

Din păcate, regele Ludwig II (Ludovic al II-lea) al Bavariei, care a construit castelul original, a avut parte de un destin cumplit.
Regele Ludovic al II-lea
El a fost găsit înecat într-o apă cu adâncimea până la talie, în 1886, în circumstanțe misterioase. Avea numai 41 de ani! Castelul pare chiar din povești pe vârful unei coline din Bavaria. Ludwig II este cunoscut drept ”regele din poveste”, pentru dragostea lui pentru toate lucrurile de basm. Ridicat în munți, în apropiere de Füssen, în sud-vestul Germaniei, este neterminat în interior. Are înălțimea de 65 de metri, dar pare mai înalt, fiindcă este construit pe o colină. Sunt numai 14 camere terminate înăuntru, care sunt disponibile pentru a fi văzute de public. Regele Ludwig II plănuia să aibă 200 de camera. În present, castelul este în renovare, cu schele, dar e la fel de minunat. Misterele celui mai frumos castel din lume. Castelul Neuschwanstein, îl fac și mai atrăgător pentru toți oamenii din lume.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...