Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 1 noiembrie 2019

Există oameni identici cu noi?


Oamenii de știință spun că există mulți oameni identici cu noi, desi ni se pare imposibil. Putem noi să ne găsim copiile cosmice? Ne întrebăm, pe bună dreptate.

Michael Sheehan, profesor asistent de neurobiologie și comportament la Universitatea Cornell spune că este foarte posibil să existe oameni care să semene ciudat de mult cu noi.
Spre deosebire de animale, oamenii sunt într-adevăr fenomenal de diverși. Însă există multe cazuri de fotografii în care doi oameni seamănă bine unul cu altul. Sheehan spune că trăsăturile umane sunt într-adevăr extrem de diverse. Însă genele nu diferă la fel de mult. Din punct de vedere genetic, nu suntem diverși. În cele din urmă, în urma combinațiilor lor, oamenii pot semăna unul cu altul, la întâmplare. Dar acest lucru nu înseamnă că există o dublură perfectă a noastră.

Cum sunt de fapt dublurile?

Există într-adevăr dubluri, adică oameni care să semene mult.  Pot să aibă același zâmbet, aceeași culoare de ochi, dar nu sunt absolut identici. Există cu siguranță ceva care nu este chiar întru totul la fel. Cei care ne văd la fel sunt păcăliți de trăsăturile similar și nu mai văd deosebirile. Însă noi care ne vedem fețele zilnic ne dăm seama imediat că există deosebiri clare între noi și cei care ne seamănă. Trăsăturile faciale ale oamenilor sunt ca o roată care se învârtește. În cei șapte miliarde de oameni din lume, există oameni asemînători, însă nu există copii. La întrebarea ”există oameni identici cu noi?”, răspunsul este nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...