Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 5 februarie 2020

Cum să faci ca parfumul să dureze mai mult


Cum să faci ca parfumul să dureze mai mult vrea să știe chiar toată lumea. Nimeni nu vrea să se dea cu parfumul preferat, doar pentru a afla că acesta a dispărut total până la ora prânzului.
Dar există diferență între a te parfuma, astfel încât toată lumea și vecinul să poată simți și în a te parfuma sporadic pentru a face impresie deosebită, dar temporară. Din fericire, nu trebuie să fie așa: de la alegerea parfumului până la pulverizare, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți mirosul ca să-l ajutați să dureze toată ziua. Când vine vorba de selectarea unui parfum, alege unul care să lucreze din greu pentru tine. Optează pentru un eau de parfum, mai degrabă decât pentru eau de toaletă, mai slabă. Primul conține o concentrație mai mare de uleiuri care nu numai că va dura doar mai mult timp pe piele, dar adesea are o mai mare și frumoasă putere a compoziției originale. Un parfum de lungă durată va trebui să fie, de asemenea, cu note puternice, afirmă Emmanuelle Moeglin, fondatorul Experimental Perfume Club.

Ce trebuie să conțină pentru ca parfumul să se mențină mai mult

Notele de bază pe care trebuie să le aibă un parfum pentru a rezista cât mai mult includ ingredientele lemn, ambră, piele și mosc. „Notele de top, cum ar fi citricele, vor rămâne pe piele timp de 10-15 minute (dispar cel mai repede), în timp ce notele de bază pot rămâne până și zile pe piele. Așadar, dacă vă plac aromele lemnoase grele, orientale, nu veți avea probleme cu păstrarea parfumului dvs. toată ziua. Dimpotrivă, dacă vă plac tipurile de parfum florale fresh ușoare sau cele cu arome de citrice, un truc ar fi să stratificați parfumurile unul peste altul. De exemplu, dacă deții un parfum lemnos (cum ar fi Santal 33 de Le Labo sau Escentric Molecules 01), atunci îl poți stratifica cu parfumurile tale fresh. Îți va da impresia că îți simți parfumul toată ziua. ”Moleculele din parfum se leagă de uleiurile din piele atunci când sunt aplicate, deci dacă folosești mai întâi un ulei de corp sau o loțiune, apoi „pui un strat” din parfumul tău, va avea o suprafață mai bună de care se leagă.

Alte trucuri pentru ca parfumul să dureze mai mult

Cel mai bun moment pentru a te pulveriza cu parfum este după duș sau după baie. „Pielea bine hidratată păstrează parfumul cel mai bine, așa că îți dai cu parfum după ce ai ieșit de la duș și aplici o loțiune de corp neparfumată”, spune Christine Luby, co-fondatoare a companiei de parfumuri de lux cu sediul în San Francisco, Pinrose. Nina Friede, fondatoarea casei de parfumuri de lux din Londra, Friedemodin, și-a dezvăluit de asemenea secretele prin care face ca parfumurile ei să dureze mai mult. „Cu colecția mea Friedemodin Jardin Mystique, stratific aromele. O modalitate este de a pulveriza un parfum dimineața și de a reîmprospăta cu altul la un moment diferit al zilei - ingredientele încep să se trezească din nou și să se armonizeze împreună. În mod alternativ, puteți pulveriza ambele drept unul după altul pentru a vă crea propriul parfum și pentru a da un impuls fiecărui parfum. ”

Unde se aplică parfumul pentru a dura mai mult

Cea mai bună modalitate de a purta parfumul pe piele pentru a dura mai mult este aplicarea acestuia în anumite puncte: la încheietura mâinii, în spatele urechilor, la coate și pe gât. Aici parfumul va avea cea mai mare putere datorită faptului că pielea de aici se încălzește. Femeile ar putea, de asemenea, să-și aplice un pic de parfum pe partea interioară a genunchilor, spun experții. E mai bine să-l lăsați să se desfășoare în mod natural, deoarece se încălzește pe piele. Dacă aveți nevoie, purtați o sticlă de dimensiuni mai mici cu dvs. pentru a reîmprospăta parfumul mai târziu în zi - în special dacă ieșiți seara – astfel veți reînmprospăta notele de top. Mulți oameni subestimează puterea parfumului în păr. Însă părul poartă parfumul pentru o perioada foarte indelungata. Aplicarea parfumului direct pe păr sau pe haine, de exemplu o eșarfă, creează arome delicioase, misterioase.
Cum să faci ca parfumul să dureze mai mult vrea să știe chiar toată lumea. Parfumul se pulverizează în păr și în mod subtil pe haine, asta ajută foarte mult! Aveți grijă să nu pulverizați prea mult și de la distanțe foarte apropiate, deoarece uleiul din parfum poate păta. Bărbaților li se recomandă să pulverizeze un pic de parfum în partea interioară a hainei lor, deoarece prin mișcare eliberează mirosul. Este important să vă păstrați sticlele de parfum într-un loc răcoros și întunecat - deci de preferat nu în dulapul de baie - deoarece căldura și lumina pot distruge calitatea parfumului. Și aveți grijă să nu supra-pulverizați; ne mirosim parfumul mai puțin decât îl miros alții pentru că nasul se obișnuiește. Creierul se adaptează natural la mirosurile din jur după un anumit timp (se numește oboseală olfactivă). Cum să faci ca parfumul să dureze mai mult e foarte important, dar este de asemenea bine să știți că notele de rodie și de curmal japonez dau un efect de vis.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...