Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 22 februarie 2021

Ce catastrofe mai pot veni după pandemie? Iată ce prezintă un documentar Discovery +

 
Ce catastrofe mai pot veni după pandemie sunt prezentate de o serie de opt episoade ale unui film documentar la canalul Discovery + .

Se bazează pe previziunile criptate ale astrologului francez Michel de Nostredame, Nostradamus, care a murit în 1566. Asta deoarece este creditat că a reușit să prezică în centuriile sale evenimente care s-au întâmplat, cum ar fi atacurile de la 11 septembrie din New York, ascensiunea lui Hitler, Marele incendiu din Londra și multe alte dezastre. Dar mai sunt multe de venit fiindcă cele 942 de profeții ale sale continuă până în 3793.

”Antichristul este deja pe Pământ”

Filmul documentar vorbește despre cum un cutremur catastrofal va lovi California și râul Mississippi va fi împărțit în două. Expertul britanic Bobby Shailer în centuriile lui Nostradamus, care apare în serial, a spus pentru ziarul ”The Sun” că al treilea ”antichrist” este cel mai probabil deja pe Pământ. Dacă Nostradamus are dreptate, sfârșitul nu este acum, fiindcă mai urmează 1.772 de ani. Shailer, care a studiat scrierile prezicătorului francez timp de un deceniu, spune: Nostradamus vorbește de conflagrația finală, foc din cer, evenimente de nivel de extincție, două sau trei, care se vor întâmpla probabil în apropiere de 3797, dar mai vorbește de conflagrații de dinainte.

O inundație devastatoare

Bobby a spus pentru ”The Sun” ce ar putea aduce viitorul. Astrologul Nostradamus, care a prezis moartea regelui Henric al II-lea al Franței, a mai profețit o inundație devastatoare în insula (lui St George) britanică și invadarea insulei de Ausonia, care e un orășel din Italia. Un eveniment cu consecințe de extincție ar putea avea loc la 10 mai, dar cercetătorii nu cad de acord asupra anului. În serial, ei cred că ”marele teatru plin” unde va avea loc primul cutremur ar putea fi Hollywood și ”câteva nopți pământul va tremura” în ”Memphisul modern”, care ar putea însemna fosta casă a lui Elvis Presley.

”Guvernele ar trebui pregătite”

Bobby spune că “guvernele ar trebui pregătite”. În timp ce cei mai mulți oameni descriu antichristul drept o figură biblică opusă lui Iisus Hristos, Nostradamul folosește termenul pentru liderii care fac genocide. ”Un antichrist potrivit definiției lui Nostrdamus este responsabil de moartea oamenilor nevinovați, ca Hitler sau Napoleon”, explică Bobby. ”Cred că al treilea antichrist vine curând, posibil în viitorii zece-20 de ani. Cred că probabil deja trăiește azi. Următorul război mondial va fi mult mai rău decât celelalte două, dacă prezicătorul francez este de crezut. Cred că în viitorii câțiva ani, cu siguranță în acest secol, Al Treila Război Mondial ar putea începe. Nostradamus spune că va fi un masiv război lung, de 25-29 de ani, urmat de războaie mai mici”, spune Bobby.

Megavulcani-cea mai devastatoare eupție din istorie

Unii geologi se tem că vulcanul din parcul Yellowstone, nord-vestul SUA, ar putea cauza cea mai devastatoare erupție din istorie. Analizând textele lui Nostradamus, cercetătorii cred că și el a văzut același pericol. Nostradamus a scris că această mare erupție ”se va întâmpla la 45 de grade, iar Parcul Yellowstone e aproape de 45 de grade” și se va răspândi repede acoperind țări mari”, explică Bobby. Viziunile lui Nostradamus includ teribile evenimente care provin din cer. Bobby crede că ar fi prezis o masivă furtună solară ce ar devasta sistemele noastre electronice. Francezul spune: ”La lumina zilei monstrul va apărea” din soare, acest lucru s-ar putea referi la lovirea electronicelor, spune Bobby.

A prezis și vești bune

Nostradamus este considerat că a prezis numai catastrofe, însă el a oferit ocazional și știri pozitive. Vom trece mai întâi printr-o serie de catastrofe. Când vom înceta să luptăm, vor urma o mie de ani de pace. ”La sfârșitul războiului mondial, va fi o vârstă a lui Saturn, care va fi o mie de ani de pace”, spune Bobby.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...