Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 15 februarie 2021

Dincolo de timp, dincolo de cuprins, o carte șocantă, o carte te ține cu sufletul la gură până la final

 

Recent, Editura Hasefer a lansat romanul ”Dincolo de timp, dincolo de cuprins”, de Arina Avram, o carte șocantă, o carte care te ține cu sufletul la gură până la final. Pe lângă faptul că este un roman clasic, palpitant, nu poate fi lăsat din mână, o dată ce l-ai început. Prezintă viața așa cum este cu adevărat, cu cea mai mare sinceritate posibilă.


 Personajele sunt vii, narațiunea îți oferă imagini vii, cu permanentă acțiune, de aceea nu poți s-o lași din mână până la ultima pagină. Te ajută să înțelegi viața, oferă învățăminte esențiale și informații enciclopedice absolut uluitoare. Dar cel mai important este că oferă răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări pe care ni le punem, ca de exemplu: ”De ce nu știm pentru ce am fost creați? De ce nu știm dacă există și alte lumi în Univers? De ce nu știm dacă există mai multe universuri?

O autoare de mare succes

Autoarea, Arina Avram, revine cu acest roman extrem de spectaculos după mari succese. Cărțile ei, ”Femei celebre. Mică enciclopedie”, ”Enciclopedia Femei celebre din România”, ambele prefațate de profesor doctor Neagu Djuvara, laureat al Academiei franceze, ”Enciclopedia înțelepciunii”, au fost best-seller-uri vândute în numeroase ediții. Romanul ”Coincidența a număr de aur”, tradus și în limba engleză, este de asemenea o carte de succes care se vinde în întreaga lume, la fel ca și alte cărți ale scriitoarei, ca de exemplu ”Mari minuni, mari mistere”, enciclopedie vândută și în Japonia. Scriitoare cu activitate complexă, Arina Avram a abordat aproape toate genurile literare, de la roman, proză scurtă, poezie, carte pentru copii, dar a publicat și lucrări de non-ficțiune și a tradus un roman celebru din limba engleză. Recent, Editura Hasefer a lansat romanul ”Dincolo de timp, dincolo de cuprins”, de Arina Avram, o carte șocantă, o carte cum nu s-a mai scris. (Odette Popescu)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...