Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 11 februarie 2021

Fantoma lui Marilyn Monroe bântuie vila ei de la Hollywood?

 Sosia celebrei actrițe Marilyn Monroe, Jasmine Chiswell, de 25 de ani, din Lanarkshire, Marea Britanie, susține că fantoma vedetei decedate bântuie casa ei din Hollywood.


Tânăra, care locuiește în această vilă din Los Angeles, susține că aude noaptea ”voci ciudate” și musafirii ei zic că simt că îi îmbrățișează. Chiswell a devenit cunoscută anul trecut când a început să dea publicității înregistrări video din casa în care Monroe a trăit împreună cu Joe DiMaggio în anii 1950. Reecent, prezentă în emisiunea This Morning today, ea a susținut că are experiențe paranormale în casă, că aude voci și pași. O persoană clarvăzătoare i-ar fi spus că vila este bântuită de fantomele lui Marilyn și Joe.

 

Și alții au fost martori la experiențele stranii

 

”Eu și soțul meu am încercat să demitizăm lucrurile pe care le auzim, dar atât de mulți oameni au fost martori la experiențe pe care nu putem să le explicăm. Auzim voci și pași în fiecare noapte. Se întâmplă tot timpul”, zice Jasmine Chiswell. Ea și soțul său au cercetat dacă nu cumva zgomotele provin de la șosea, sau animale, înainte de a apela la un investigator paranormal. Jasmine Chiswell s-a mutat în Los Angeles în urmă cu trei ani. A cumpărat casa în care tablouri, țevi și chiar prosoape mai sunt de pe vremea când Marylin trăia acolo. Zice că a găsit semnătura lui Marylin pe tavan și pe reviste din 1953 din timpul scurtei ei căsătorii cu jucătorul de baseball, Joe. Jasmine zusține că ar fi găsit și urma câinelui Maf al lui Marylin, care îi fusese dăruit de Frank Sinatra, drept alinare după despărțirea de Arthur Miller. Construită în 1938, casa are 4 dormitoare, 4 băi, living și a fost cumpărată anul trecut cu 2,727 milioane de dolari. Marilyn a început relația cu Joe DiMaggio în martie 1952, la câteva luni după ce s-a retras din baseball din cauza unor răni, la 36 de ani. În Ajunul Anului Nou din 1953, a cerut-o de soție. La 27 octombrie 1954, după 9 luni de căsnicie, Marilyn a cerut divorțul. A spus că Joe era ”rece și indiferent” cu ea și că zile la rând nu-i vorbea. Marilyn Monroe a murit în condiții suspecte, la 4 august 1962. Avea numai 36 de ani. Sosia celebrei actrițe Marilyn Monroe, Jasmine Chiswell, de 25 de ani, din Lanarkshire, Marea Britanie, susține că fantoma vedetei decedate bântuie casa ei din Hollywood

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...