Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 23 martie 2021

De ce avem măsele de minte? - Misterul măselelor de minte

 

De ce avem măsele de minte, pe care unii și le scot și alții nu au nevoie să le scoată? Unii oameni nu au deloc măsele de minte, sau nu au câte au alții.

Dar motivul pentru care există măsele de minte rămâne un mister. Au fost vehiculate trei ipoteze. Unii susțin că provin de la strămoși, din noaptea timpului, pe când oamenii mâncau ce apucau. Când mâncau rădăcini, ar fi avut nevoie de aceste măsele de minte pentru mestecat. Alții susțin că acește măsele de minte ar ajuta la maturizarea bărbaților și a femeilor și că ar fi, în teorie, un semn al înțelepciunii.
Dar nu a dovedit nimeni așa ceva!

Ce trebuie să facem cu măselele de minte?

Experții spun că acestea se numesc măsele de minte, fiindcă oamenii cu minte și le scot înainte de vârsta de 30, 35 de ani, și chiar, în mod ideal, în adolescență. Asta fiindcă dezechilibrează toată dentiția, provoacă aspecte inestetice ale dinților. Există oameni care au și oameni care nu au măsele de minte fără nicio explicație logică. Unii oameni au patru măsele de minte, sau două, două sus și două jos, la fiecare latură a gurii. Mai există și unii care au o singură măsea de minte și nu se știe de ce. Apar între 18 și 25 de ani și e mai bine să fie scoase cât mai la tinerețe, ca să nu împingă pe ceilalți dinți. De ce avem măsele de minte este un mister.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...