Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 26 ianuarie 2022

Secretele îmbunătățirii frumuseții

 

Christina Sikalias, o expertă în machiaj care a lucrat cu marile vedete internaționale, a dezvăluit recent secretele îmbunătățirii frumuseții la femei.


Christina

Sikalias, de 29 de ani, o expertă în machiaj din Melbourne, Australia, care a lucrat cu marile vedete internaționale, a dezvăluit recent secretele îmbunătățirii frumuseții la femei. Ea a lansat nu demult o colecție de farduri numită Luce Del Sole. ”Trebuie ca fiecare produs să ofere efecte excepționale și să se simtă perfect pe piele”, a spus ea, citată de ziarul britanic ”Daily Mail”.

Atenție la ochi

Experta a avertizat că cel mai important este ca femeile să aibă grijă de pielea din jurul ochilor. Să o mențină mereu hidratată. Cel mai mult recomandă crema pe bază de avocado. Noaptea trebuie pusă în strat gros o cremă în jurul ochilor. Hidratați pielea din jurul ochilor mai ales dacă e subțire și delicată.

Cum aranjăm sprâncenele


Pentru sprâncene trebuie două nuanțe, una mai deschisă și una mai închisă. Cea mai închisă deasupra și cea mai deschisă dedesubt, ca să pară mai subțiri și mai naturale. Când vine vorba de acoperire, evitați utilizarea fondurilor de ten și a pudrelor luminoase pe toată fața, deoarece acestea exagerează cicatricile și subliniază structura pielii.

Pentru buze mai voluminoase

Se folosesc produse de rehidratare prin pulverizare după aplicarea pudrei și a fondului de ten. Ajută ca pielea să nu se vadă pudrată, ci mai natural. Pentru a crește volumul buzelor, se folosește un gloss care le hidratează și le face mai naturale. Glossul reflect lumina și face ca buzele să pară mai voluminoase. Secretele îmbunătățirii frumuseții au fost dezvăluite de o expertă.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...