Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 28 februarie 2022

Parfumul ajută împotriva temutei boli Alzheimer

 

Parfumul ajută împotriva temutei boli Alzheimer, spun experții, citați de lavozdemichoacan.com.mx. Pe lângă faptul că este elegant și ne ajută să strălucim, parfumul are și alte efecte care, inclusiv, ajută pentru sănătate.


Parfumul ajută

împotriva temutei boli Alzheimer, dar are și alte calități foarte importante. Când mirosim a parfum, beneficiem de avantajul că suntem percepuți imediat de la mare distanță. De asemenea, parfumul ajută ca oamenii să-și aducă mai bine aminte de noi. Parfumul pur și simplu ne ajută să ”călătorim” prin timp.

Tratamente cu parfum

Există tratamente moderne care folosesc parfumurile pentru boala Alzheimer. Asta deoarece parfumurile ajută să ne amintim și să facem conexiuni cu amintirile. Simțul olfactiv face ca distanța dintre neuronii olfactivi și nas să fie mai scurtă. Parfumul ne facilitează instinctele și amintirile.

Unde se aplică parfumul

Există mai multe mituri privitoare la locurile unde trebuie aplicat parfumul pentru a dura mai mult timp. Experții spun că acestea se află cât mai aproape de circulație, unde venele sunt mai apropiate de piele, pentru că este puțin mai multă căldură și temperatură mai mare. Locurile ideale sunt gâtul, în spatele urechilor, la încheieturile mâinilor și în spatele genunchilor.

La modă, parfumurile solare

Tendința actuală sunt parfumurile solare, care trezesc dorința de a ne reconecta cu natura, de a fi afară, sentimentul de fericire, de bucurie, de optimism, de mare folos în aceste timpuri, spune Ana María Urrea Garrido, directoare la compania Firmenich. Este un parfum care face femeia să strălucească.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...