Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 30 octombrie 2023

”Vinovată fără vină”, o carte uluitoare care trebuie neapărat citită! Veți rămâne uimiți de fiecare cuvânt, de fiecare amintire cu valoare de aur

 ”Vinovată fără vină” este o carte uluitoare care trebuie neapărat citită! Veți rămâne uimiți de fiecare cuvânt, de fiecare amintire cu valoare de aur, de fiecare dezvăluire extraordinară a celebrei artiste Elena Dumitrescu-Nentwig. 

”Vinovată fără vină” este o carte uluitoare care trebuie neapărat citită! Veți rămâne uimiți de fiecare cuvânt, de fiecare amintire cu valoare de aur, de fiecare dezvăluire a celebrei artiste Elena Dumitrescu-Nentwig, care a cucerit cele mai mari scene ale lumii și a pus România pe harta țărilor care au dăruit lumii cele mai valoroase voci din istorie! Cartea este o dovadă clară a talentului său fără egal de a scrie, la fel de valoros ca cel de a cânta, la nivel cu totul excepțional.

Dezvăluiri și amintiri fascinante

Cartea ”Vinovată fără vină” se citește pe nerăsuflate, nu o poți lăsa din mână, de la început până la final. Totul este real, totul este palpabil, sunt fapte trăite aievea, sunt întâmplări care te țin cu sufletul la gură. Trezesc mândria de a fi român, trezesc durerea de a fi împărtășit aceleași dureri, te bucuri la fiecare cuvânt care îți arată că munca înseamnă triumf și plângi din toată inima când înțelegi că răutatea își face simțită lucrarea de când lumea pentru a nu fi bine pe pământ.

Iubirea mai presus de orice

Este o carte în care te bucuri că iubirea pură a învins și ne învață că este invincibilă. Este o carte în care faimoasa solistă de operă Elena Dumitrescu-Nentwig arată lumii că nu are egal în toate sensurile, după ce a cucerit inimile publicului cu talentul său cu totul ieșit din comun. Este o bucurie de nedescris să-i afli marile succese care ne fac să ne mândrim că suntem români, dar și o durere fără margini să înțelegi că a suferit fără să fi greșit vreodată cu ceva, oricât de puțin.

O artistă fără egal în lumea muzicii

Elena Dumitrescu-Nentwig s-a născut la Brăila. A absolvit Conservatorul de Muzică ”Ciprian Porumbescu” la clasa profesorilor Valentin Teodorian și Hero Lupescu. Primul contract l-a obținut la Opera din Iași, unde a avut de la început mare succes. A devenit în scurt timp una dintre solistele cele mai iubite de public. A cântat pe scene ale marilor teatre lirice din lume, obținând triumf supă triumf în roluri principale, după debutul în rolul de mare virtuozitate al Privighetorii din opera ”Păsările” de Walter Braunfels. ”Vinovată fără vină” este o carte uluitoare care trebuie neapărat citită, veți rămâne uimiți de fiecare cuvânt, de fiecare amintire cu valoare de aur, de fiecare dezvăluire extraordinară a celebrei artiste Elena Dumitrescu-Nentwig! 

AICI PUTEȚI GĂSI ACEASTĂ CARTE, COMOARĂ CARE NU POATE LIPSI DIN NICIO BIBLIOTECĂ:

https://librariaeminescu.ro/literatura-romana-scriitori-clasici-si-contemporani/vinovata-fara-vina-p-340379

Un comentariu:

  1. Grateful for the time and effort you invested in crafting such an informative post. Thank you!

    RăspundețiȘtergere

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...