Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 5 februarie 2024

Misterul sufletului pereche: există sau nu există un suflet geamăn pentru fiecare dintre noi? De ce nu îl găsim? Ce riscuri extraordinare planează asupra omenirii în vremurile tulburi pe care le trăim?

Misterul sufletului pereche preocupă pe toți dintre noi. Există sau nu există un suflet geamăn pentru fiecare dintre noi? De ce nu îl găsim? Ce riscuri extraordinare planează asupra omenirii în vremurile tulburi pe care le trăim? Ce să facem să le evităm ne arată ”A fost oare sau n-a fost”. (cartea se găsește în stoc limitat aici: https://www.emag.ro/a-fost-oare-sau-n-a-fost-roman-de-arina-avram-978-606-049-629-8/pd/DC5FDHYBM/)

Misterul sufletului pereche preocupă pe toți dintre noi și există un răspuns uluitor. Există sau nu există un suflet geamăn pentru fiecare dintre noi, răspunsul este uluitor în noua carte ”A fost oare sau n-a fost” de Arina Avram.  De ce nu îl găsim, există și acest răspuns în noul roman-bombă. Totul este să îl cumpărați cât mai repede fiindcă tirajul este limitat, ca de obicei în aceste timpuri dificile pentru cărți.

*Ce riscuri extraordinare planează asupra omenirii

 Ce riscuri extraordinare planează asupra omenirii în vremurile tulburi pe care le trăim? Ce să facem să le oprim ne arată de asemenea cartea devastatoare care niciodată nu poate fi uitată, ”A fost oare sau n-a fost”. Celebrul scriitor francez André Malraux a spus ”Secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc”, iar războaiele izbucnite în acești ani ne fac să ne gândim profund la aceste cuvinte. Ce ar putea să se întâmple extrem de grav?

*Ce ar trebui să facem

Ce trebuie făcut să evităm catastrofa catastrofelor, explică romanul fără precedent ”A fost oare sau n-a fost” de Arina Avram. Conținutul cărții este dinamic, nu dă răgaz de pauze. Se citește pe nerăsuflate! Prezintă fapte care se pot întâmpla aievea, nimic paranormal, oglindește fidel realitatea din care se pot trage învățăminte esențiale. La sfârșitul lecturii, cititorii vor constata uluiți că au devenit mai bogați în toate sensurile.

*O scriitoare care preferă smerenia

Romancieră, poetă, enciclopedistă, jurnalistă, Arina Avram s-a născut într-o zi de 4 iunie. Nu i-a plăcut niciodată să se laude, să iasă în față cu orice preț, convinsă că în tăcerea ei oamenii pot găsi cele mai frumoase răspunsuri. Cărțile pe care le-a scris cu sufletul o definesc, cei care vor să o cunoască vor putea să-i descopere secretele în umbra fiecărui cuvânt.

A debutat la Festivalul Cerbul de Aur

Arina Avram a lucrat la mai multe ziare, între care se numără”Evenimentul zilei”, ”Cotidianul” și ”Adevărul”, a colaborat la Radio Cultural. Debutul literar a avut loc în iulie 1996, când a lansat romanul ”A alerga după o stea”, la Festivalul Cerbul de Aur de la Brașov. A publicat, anul următor, volumul de poezii ”Ochii timpului”.

Primele mari succese

 Cartea pentru copii ”Poveste de nea”, care s-a epuizat în timp record, a deschis seria de succese pe care Arina le-a obținut cu enciclopediile sale. ”Femei celebre. Mică enciclopedie” și ”Femei celebre din România”, prefațate de eruditul diplomat, filosof, istoric, jurnalist și romancier Neagu Djuvara, laureat al Academiei Franceze, s-au bucurat de mare cerere în rândul publicului.

Enciclopedii de răsunet

Cartea ”Femei celebre. Mică enciclopedie” a fost votată între cele mai bune 25 de titluri publicate de editura All. Acest volum, care a ajuns și la cea mai mare bibliotecă din lume, Biblioteca Congresului din SUA, se mai găsește doar în variantă ebook pe site-uri faimoase, ca de exemplu Barnes & Noble. Enciclopedia ”Mari minuni, mari mistere”, care de asemenea nu mai poate fi cumpărată decât sub formă electronică, se află la vânzare în Japonia și India.

Carte remarcată în SUA

Un succes deosebit a avut și cartea ”Enciclopedia înțelepciunii”, devenită reper pentru multe studii, manuale și alte cărți, ca și celelalte enciclopedii ale autoarei. Volumul de poezii ”Why I'm Yours, even though I'm Not Yours”, publicat numai în limba engleză, a fost remarcat în SUA, în recenzia ei, Catherine Beeman ținând să sublinieze preferința sa pentru poeziile despre natură, dar și pentru un poem dedicat României.

Cărțile, în cele mai prestigioase biblioteci

Arina Avram a tradus și două cărți, romanele ”Profesorul”, din limba engleză și ”A Severa”, din limba portugheză. Arina preferă să scrie proză. A publicat  volumul de nuvele ”Povestiri șocante, povestiri adevărate” și romanele ”Ispita”, ”Coincidența ca număr de aur”, ”Dincolo de timp, dincolo de cuprins”. Cartea ”Dincolo de timp, dincolo de cuprins” se găsește în biblioteci prestigioase, cum ar fi Biblioteca Națională a Israelului, Biblioteca Universității Harvard din SUA, Biblioteca Universității Stanford din SUA.

Cea mai mare reușită

Arina Avram spune însă că cea mai mare reușită a sa este publicarea romanului ”A fost oare sau nu a fost” la ePublishers. Noul ei roman ”A fost oare sau n-a fost” răspunde la întrebările fundamentale: există sau nu există un suflet geamăn pentru fiecare dintre noi? - Lămurește misterul sufletului pereche - De ce nu ne găsim sufletul pereche? Ce riscuri extraordinare planează asupra omenirii în vremurile tulburi pe care le trăim?

Odette Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...