Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 8 martie 2024

Ce înseamnă culorile pe care le purtăm

 Știați că atunci când alegem culorile pe care le îmbrăcăm nu le alegem întâmplător și că înseamnă anumite trăsături pe care le avem?



Culorile pe care le îmbrăcăm nu le alegem întâmplător, ci înseamnă anumite trăsături pe care le avem, potrvit msn.com. Iată-le:

Negru: culoarea eleganței, a seriozității și inteligenței, înseamnă prestigiu, putere și autoritate. Oamenii care poartă negru sunt preocupați mai mult de personalitate decât de apariție. Tind să fie competenți și intuitivi.

Albastru: este culoarea loialității, a inteligenței și încrederii. Nu este întâmplător faptul că se recomandă a fi purtat când mergem la un interviu de angajare sau se alege pentru uniforme. Oamenii care poartă în mod obișnuit albastru sunt adesea calmi, buni, amabili și uneori timizi.

Roșu: este prin excelență culoarea pasiunii și a iubirii. Conferă putere și vitalitate. Oamenii care poartă în mod obișnuit roșu sunt captivanți și energici.

Alb: este asociat cu puritatea și inocența, dar și cu libertatea și noi începuturi. Oamenii care poartă alb în mod obișnuit sunt organizați, optimiști și uneori perfecționiști.

Galben: asociem galbenul cu soarele, care înseamnă lumină, fericire și zâmbet. Ajută la îmbunătățirea concentrării (de aceea e folosit pentru semnele din trafic). Cei care poartă în mod obișnuit galben sunt oameni activi, creativi și agreabili.

Gri: Este o culoare subtilă și liniștitoare, face legătura între echilibru și maturitate. Cei care poartă gri în mod obișnuit preferă să nu atragă atenția asupra lor, să treacă mai puțin observați.

Portocaliu. Este o culoare veselă, plăcută și vibrantă. Cei care poartă portocaliu sunt oameni care sunt de obicei sufletul petrecerii, tind să fie energici și prietenoși.

Maro: Oamenii care poartă maro sunt de obicei serioși și statornici. Sunt puternici, inteligenți și raționali.

Roz: are un efect calmant, este delicat și încurajator. Oamenii care poartă roz sunt de obicei blânzi și apreciază confortul.

Mov: Tindem să asociem mov cu luxul și bogăția, a fost de secole folosit de regi și clerici. Este o culoare asociată cu misticismul și spiritualitatea. Oamenii care poartă mov sunt de obicei creativi, visători, pasionali și emotivi.

Verde: Bogat prezent în natură, verdele este liniștitor și relaxant. Cei care poartă verde sunt de obicei atenți, grijulii și amabili.

Auriu: simbolizează dreptatea, luxul și prestigiul. Oamenii care poartă această culoare sunt atrași de aceste calități, vor să atragă atenția și le place să ofere ceva înapoi.

Argintiu: este sofisticat, elegant și futurist. Iluminează și reflectă, are întrucâtva o energie metafizică. Ca și auriul, strălucește și oamenilor care îl poartă le place să strălucească.

Culorile pe care le îmbrăcăm nu le alegem întâmplător, ci înseamnă anumite trăsături pe care le avem, puteți verifica singuri după ce ați citit ce scrie mai sus.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...